Nyheter  Tirsdag 20. april 2021

NY FRIST 18.05.2021!

Trenger du utløp for musikkglede og kreativitet? Dette videregående kurset er digitalt, og hjelper deg videre i låtskrivingen din! Kurset er åpent for deg som har tatt introkurs – men passer alle som har skrevet en eller flere egne låter før. Meld deg på NÅ, og del informasjonen med de du kjenner! Kurset er åpent for folk fra hele landet! 8 plasser er booket, men vi trenger noen flere påmeldte for å kunne avholde kurset!

Latskriverskolen videregaende kurs banner

Digitalt videregående låtskriverkurs er åpent for deltakere fra hele Norge. Last ned kursoversikt i PDF-form!

Kursoversikt digitalt videregående låtskriverkurs!

Kursholder: Dyveke Kuløy

Dyveke Kuløy er utdannet musiker og har bachelor fra LIPA (Liverpool institute for Performing arts). Hun tar for tiden mastergrad i rytmisk korledelse ved Det Jyske musikkonservatoriet i Ålborg. Dyveke har gitt ut et album, en EP og flere singler, og har jobbet med den amerikanske produsenten John Agnello (Dinosaur Jr., Kurt Vile, Turboneger, Madrugada) siden 2012. Dyveke har skrevet låter siden hun var 13, spiller gitar og piano.,dirigerer tre rytmiske kor i Viken og underviser i sangteknikk. Dyveke arbeider også i TV. Les mer om Dyveke her, og hør musikken her!

Kursemner:

Del 1: Tirsdag 25.mai 2021 kl. 18-20

Ulike sjangre, kvintsirkel og parallelltonearter, akkordprogresjoner, versoppbygging, vi skriver et eller to vers.

Del 2 - Tirsdag 1.juni 2021 kl. 18-20

Oppbygning av et refreng, akkordendring og melodivariasjon i refreng, modulasjon – et onde eller fint? Vi skriver refreng, vi setter sammen forrige ukes vers og refrenget.

Del 3 - Tirsdag 8.juni 2021 kl. 18-20.

Parallelltonearter og bridge, melodivariasjon i bridge, bridge eller ikke? Låtoppbygning – hva er vanligst og hvorfor? Hvilke regler er til for å brytes? Vi skriver bridge, vi setter sammen vers, bridge og refreng til en hel låt. Låt kan leveres lærer for tilbakemelding.

Praktisk informasjon:

Datoer: 25.mai, 1.juni og 8.juni fra 18.00-20.00 på Zoom.

Kursomfang: 3x2 digitale timer.

Pris: kun 599,- ! Dette er en UNIK mulighet!

Påmelding innen 11.mai her! Vær rask for å sikre deg plass!

Ved spørsmål – ta kontakt med Østfold musikkråd:

Tonje Gravningsmyhr, daglig leder - telefon: 907 33 907, e-post: ostfold@musikk.no.