Nyheter  Torsdag 19. november 2020

AVLYST: Morgonrode på Trad Session fredag 27. november

Dessverre er konserten med Morgonrode på fredag 27.november avlyst av smittevernhensyn. Vi håper å få arrangere konserten ved en senere anledning.

Picture 1

Folkemusikk-Norge er et variert landskap, og på Trad Session prøver vi å vise både bredden og dybden som landskapet byr på. Spenningen mellom tradisjon og nyvinning er det som har gjort at folkemusikken har klart å framstå som livskraftig og relevant for hver nye generasjon.

Kvintetten Morgonrode personifiserer denne spenningen. Gruppa består av fem unge musikere som har vokst opp med tradisjonsmusikken i ørene. De har likevel ikke lukket ørene for andre musikkimpulser - som jazz, rock, klassisk og samtidsmusikk. Slåtter, salmer, viser og bånsuller framstår dermed i forbausende nye former når Morgonrode slipper kreativiteten og improvisasjonslysten løs.

Morgonrode består av Selma French Bolstad (nøkkelharpe, hardingfele, sang), Helga Myhr (hardingfele, sang), Rasmus Kjorstad (aktavfele, sang), Fredrik Luhr Dietrichson (kontrabass) og Andreas Winther (trommer, perkusjon).

Dette blir Trad Sessions tredje konsert på St. Croix-huset i koronatida, og vi må få skryte av husets dyktige vertskap, som stadig lykkes med å skape trivsel og trygghet innenfor de nødvendige begrensninger. Her kombineres intimitet med fysisk avstand! Velkommen!

Av hensyn til koronarestriksjonene oppfordrer vi til forhåndskjøp av billetter.

Dato: 27. november 2020 kl 20.00 (Dørene åpnes en time før).

Sted: St. Croix-huset (Storesal)

Billett kr. 200/100

Forhåndskjøp: https://checkout.ebillett.no/178/events/98716/purchase/setup?q=/178/events/98716/purchase/corona&kanal=dxf

Trad Session er et samarbeid mellom Østfold musikkråd og St. Croix-huset og støttet av Norsk Kulturråd.