Nyheter  Fredag 5. november 2021

Vil du være en del av fremtidens kulturbransje?

Prosjekt Ø søker unge folk fra Viken mellom 16-25 år, som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i kulturbransjen! Dette er et helt flunkende nytt og spennende samarbeid mellom Østfold musikkråd og Festival Ø! Ved interesse - ring 90733907!

Prosjekt o

Våren 2022 holder vi kurs i foto, film, lydteknikk, lysteknikk og produsentrollen. Profesjonelle aktører som er aktive i bransjen er mentorer i prosjektet. Kursene avholdes på Gamlebyen kulturhus i Fredrikstad. I tillegg får deltakere etter egne ønsker og interesser anledning til å praktisere på spennende arrangementer, konserter og festivaler i Østfold!

I Prosjekt Ø får du kunnskap og kompetanse innen et eller flere av feltene overfor - ved å prøve og feile under trygg veiledning. Etter en opplæringsperioden skal deltakerne under trygg veiledning gjennomføre en konsertserie gjennom Festival Ø fra A til Å! Prosjekt Ø hjelper deg å skape deg nettverk innen kulturbransjen, tilegne deg verdifull bransjekunnskap og nyttig erfaring for fremtiden! Gjennom å delta i Prosjekt Ø får dere altså verktøy dere kan bruke til å gjennomføre egne kulturprosjekter, en fullere CV, referanser hos kulturledere og bransjefolk, samt mulighet for oppdrag!

Våren 2022 gjennomføres to opplæringssamlinger ledet av profesjonelle mentorer. Deretter skal dere som gruppe gjennomføre en konsertserie med unge band/artister for Festival Ø høsten 2022. Konsertserien er også opplæring, og du får kunnskap og erfaring det er helt umulig å oppnå på skolebenken - den må du praktisere for å få!

Høres dette spennende ut? Ring 90733907 for en hyggelig prat om din motivasjon, valg av felt (foto/fillm/lyd/lys/produsentrollen) og eventuell tidligere bakgrunn i musikk- og kulturfeltet. Men vær rask!