Nyheter  Fredag 5. november 2021

Går du med en arrangør i magen?

Prosjekt Ø søker unge folk fra Viken mellom 18-25 år, som er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i kulturbransjen! Dette er et helt flunkende nytt og spennende samarbeid mellom Østfold musikkråd og Festival Ø!

Prosjekt o

I uke 48 skal vi holde kurs i foto, film, lydteknikk, lysteknikk og produsentrollen. Profesjonelle aktører som er aktive i bransjen vil være mentorer i prosjektet. Kurset avholdes på Gamlebyen kulturhus i Fredrikstad.

I Prosjekt Ø får du kunnskap og kompetanse innen et av feltene overfor - ved å prøve og feile under trygg veiledning. Etter en opplæringsperiode skal dere som gruppe gjennomføre en konsertserie gjennom Festival Ø fra A til Å. Gjennom dette blir dere del av et større nettverk innenfor kulturbransjen, der dere får tilegne dere verdifull bransjekunnskap og erfaring. Gjennom å delta i Prosjekt Ø får dere altså verktøy dere kan bruke til å gjennomføre egne kulturprosjekter i fremtiden!

Våren 2022 gjennomføres opplæringssamlinger ledet av profesjonelle mentorer. Deretter skal dere som gruppe gjennomføre en konsertserie med unge band/artister for Festival Ø høsten 2022. Konsertserien er også opplæring, som gir kunnskap og erfaring det er umulig å oppnå på skolebenken.

Høres dette spennende ut? Send en søknad! Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å delta og litt om ditt valg av felt (foto/fillm/lyd/lys/produsentrollen). Beskriv også eventuell tidligere bakgrunn i musikk- og kulturfeltet.

Send søknaden til ostfold@musikk.no innen 17.november 2021!