Nyheter  Fredag 24. mars 2023

Ronja Lorin Brox er Kulturkomet-konsulent i Østfold musikkråd

Østfold musikkråd har flere prosjekter for unge. Vi har derfor valgt å knytte til oss en talentfull ung konsulent! Hils på Ronja!

Ronjad

Ronja Lorin Brox er en 22 år gammel skribent og bransjeaktør med bred musikkinteresse og kompetanse. Hun kom inn i musikkbransjen i svært ung alder. Fra hun var 13 år drev hun promoteringsarbeid for den kanadiske popstjernen Shawn Mendes. Årene etter samarbeidet hun blant annet med selskaper som Rolling Stone Magazine, MTV, American Music Awards, Universal Music og Billboard for å fremme Mendez.

Ronja har gjort frivillighetsarbeid på festivaler landet rundt og opprettet musikknettstedet pitchandtell.com for å løfte lokale musikktalenter.

I 2019 ble hun tatt inn i Parkteatrets Ungdomsråd for å lære å drive konsertvirksomhet. Hun fikk samtidig mentoroppfølging av Little Big Sister. Ronja vant Sony-stipendet i 2020.

Ronja har vært intern i By:Larm, konsertprodusent i AKKS og musikkanmelder for NRK P3. Videre har hun vært deltaker i Masterprogrammet hos Music Norway der hun hadde fokus på publishing.

For Østfold musikkråd vil Ronja primært ha oppdrag i tilknytning til Kulturkomet-prosjekter, markedføring og promotering av arrangementer/kurs og assistere daglig leder ved gjennomføring av arrangementer.