Nyheter  Søndag 21. august 2022

Velkommen til slippkonsert for vår nye utgivelse for de av oss som har levd lengst!

8.november klokken 19.30 i Moss kirke inviterer vi til slippkonsert! Konserten har gratis inngang. Hent dine billetter her!

Thumbnail 2019 05 18 00 15 56

Sanger for mørke dager og lyse netter består av to CD-plater med flotte nyinnspillinger i tonearter som er gode å synge i. Den ene er med sang og den andre uten. I tillegg er det laget et flott sanghefte med stemningsfull design og stor skrift.

Tirsdag 8.november inviterer vi til gratis slippkonsert i Moss kirke! Her synger Eline Smith med band bestående av Terje Norum (tangenter, trekkspill), Håvar Bendiksen (gitar), Rino Johannessen (bass), Eivind Kløverød (trommer), Freddy Holm (stryk, gitarer), Tonje Gravningsmyhr (trompet) og Maiken Schau (fløyte). Lyd er ved Eivind Skovdahl.

Publikasjonen er en gave til de av oss som har levd lengst, familie, venner og helsepersonell. Musikk er viktig for oss gjennom livets mange og varierte faser. Østfold musikkråd vil sørge for gode rom å være i og gode møter med musikk. Utgivelsen og denne konserten er en feiring av hele livet, alt det er og kan være - og av samhold og fellesskap. Ta med de du er glad i og del en vakker konsertopplevelse med oss.

Konsertbilletten er gratis, men for å være sikret plass må du hente ut billetter på denne linken. Om du ønsker å sikre deg ett eller flere eksemplarer av CD og hefte kan det kjøpes på konserten!

Vi ønsker varmt velkommen!