Nyheter  Mandag 9. august 2021

Søk nå!

Nå er det rett før alle lag og foreninger starter opp for høstsemesteret! Det betyr at nå er tiden for å søke kurstilskudd for høsten. De fleste har vært igjennom én runde søking og rapportering for vårsemesteret 2021. Men det har vært en spesiell tid, og flere har ikke vært igjennom det fullt og helt. For de som ønsker, har Østfold musikkråd en liten gjennomgang av søknad- og rapporteringsprosessen torsdag 26.august klokken 17.30!

Dersom du er kursadministrator og er inne i søknadsportalen allerede, syns du kanskje det å søke tilskudd for våren gikk ganske greit. Om ikke har vi en digital gjennomgang torsdag 26.august klokken 17.30. Det er forhåndspåmelding til denne samlingen, og det skjer her:

Doodle | Kurs: søking/rapportering for kurstilskudd - ny portal

Deretter vil du få tilsendt link til møtet to dager i forkant av samlingen.

Det er fint om du i forkant av samlingen har vært inne i portalen, logget inn med Bank-ID, og registrert ditt lag/din forening (om den ikke er registrert fra før) dersom du ikke har gjort det fra før. Dersom det byr på problemer å komme inn i portalen, ber jeg om at du ringer meg på 90733907 innen tirsdag 24.juli så vi får hjulpet deg raskt og greit med å få det i orden!

Vennlig hilsen Tonje Gravningsmyhr, daglig leder, Østfold musikkråd.