Nyheter  Tirsdag 23. februar 2021

Vokalensemblet Aquarius: Ledig dirigentjobb!

VOKALENSEMBLET AQUARIUS i Askim søker engasjert og dyktig dirigent fra august 2021 gjerne med Complete Vocal Technique-utdannelse. Dirigenten må kunne spille piano.

Last ned

Ledig stilling!

Vokalensemblets visjon har helt fra starten av vært å arbeide i feltet med populære rytmiske låter, spesialarrangert til ensemblets 30 engasjerte og ambisiøse damer fra Askim og omegn/Indre Østfold.

Koret ble stiftet i 2006 og har arrangert og deltatt på utallige konserter og opptredener i Askim/Østlandsområdet og Europa. Kulturhus, gruver, vegtunnel, kraftverk, atelier, fabrikk-lokale, kirker. Av aktiviteter kan nevnes: Queen-konsert i Askim, Mysen og Maasluis/Nederland m/ Freddie Mercury's Barcelona Opus m/2 profesjonelle solister, band og strykere, konsert i Southwark Cathedral/London og York, Kor-Cup i Askim 2018 for 400 sangere/15 kor, julekonsert m/Chris Medina & Band. Vokalensemblet vant åpen klasse B i NM for kor i Trondheim 2017 og tok bronseplassen i 2019. Koret er medlem av Norges Korforbund.

Vi ønsker en selvstendig næringsdrivende dirigent som kan engasjere oss og videreutvikle koret musikalsk og sangteknisk, effektivisere og ha gode ideer for instruering, samt inspirere til gode sangprestasjoner og uttrykk. Vi ønsker å beholde vår variasjon og bredde i musikkvalg. Det er viktig at dirigenten kan lage stemme-filer for hjemmeøving.

Koret øver hver tirsdag på Kulturskolen i Askim fra 19:00 - 21:30.

Foreløpige planer for 2021: Egen konsert i Askim 18/4, Korfestival i Drøbak 5/6, NM for kor i Trondheim 7.-10/10, mulig deltagelse på julekonsert. Høst 2022: Delta på Hovedstadens Korfestival i København.

Vil du vite mer? Da tar du kontakt med leder Birgit Westgård på telefon 977 57 811 eller sender søknad med CV på e-post til birwestg@online.no.

Mer informasjon: www.aquariusvocal.com eller på Facebook: Aquarius-koret Askim.