Kurslærerne våre

Vi har kurslærere innen flere instrumenter og emner. Felles for dem er at de har utdanning innen musikk og pedagogikk, og har vanligvis undervisningerfaring fra før. Tilgangen til dyktige instruktører er også god siden det er musikkonservatorium i Tromsø.

 • Michael Strobelt

  Michael Strobelt

  Foreleser om klassisk musikk og musikkhistorie

  Michael Strobelt er lektor på Musikkonservatoriet/Universitetet i Tromsø, hvor han underviser i didaktikk. Han har vært foreleser på flere av lyttekursene våre gjennom årene og vært musikalsk guide på to musikkreiser, Berlin i 2007 og Wien 2009.

 • 8079 CA93 2 B2 F 4286 81 BE 04395317129 B 1 201 a

  Harald Bakkeby Moe

  Kordirigent for Blanda Drops

  Harald Bakkeby Moe har mastergrad i utøvende sang fra Norges musikkhøgskole i Oslo, og har også studert både direksjon og barnekorledelse der, samt årsstudium i piano ved konservatoriet i Tromsø. Han har bred erfaring som sanger og korleder. I Tromsø har Harald vært fast dirigent for Ishavsguttene siden oppstarten i 2016, og han har også vært dirigent for Grønnåsen kirkekor. Som sanger har han erfaring fra diverse ulike sjangre. Bl.a. kirkekonserter, opera, viser, og diverse forestillinger og konserter.

 • Lars Birgitsonn Vik

  Lars Birgitsønn Vik

  Instruktør gitar

  Lars studerer siste år på bachelor-grad på Musikkonservatoriet i Tromsøl. Han har undervist både bass og gitar i Musikkfabrikkene siden 2019 og er ellers aktiv i det lokale musikkmiljøet med band som blant annet Ringo Moon og A Million Pineapples.

 • Ekatarina

  Katja Butouskaya

  Katja Butouskaya er utdannet gehør- og harmonilærer fra Belarusian State Academy of Music og har solide kunnskaper om musikkteori og gehør samt sang. Hun har også undervist i disse emnene før hun kom til Norge for noen år siden.