Gitarkurs

Har du en gitarist i magen? Gitaren er en av verdens mest populære og tilgjengelige instrumenter. Det er lett å lære og kan være en hobby for livet!

Trøndelag musikkråd arrangerer gitarkurs høsten 2022. Vi tilbyr undervisning både for voksne og barn, for nybegynnere og for dere som har noe erfaring fra før.

Jazz, klassisk, rock, metal, danseband - i alle verdens musikksjangere finner vi gitaren. Med en rik historie som strekker seg tilbake tusenvis av år har gitarinstrumenter fulgt mennesker gjennom sorg og glede. Hvem har vel ikke hørt de smekre tonene fra John Mayers gitar? Bob Dylans trygge favn? Eller Malmsteens underfundige briljans? Vil du bli en stjerne? Meld deg på kurs i dag!

Gitar

Om kurstilbudet

Trøndelag Musikkråd tilbyr følgende kurs høsten 2022:

Barn 10-12 år - Nybegynner

Barn 13 -16 år Nybegynner

Voksne - Nybegynner

Voksne - Øvet (et kurs for deg som kan spille litt gitar, og gjerne vil lære mer. Notekunnskaper kreves ikke)

DSC01728 2

Om instruktøren

Oskar Myrseth har utdanning ved musikkvitenskap ved institutt for musikk på NTNU med gitar som hovedinstrument. For øyeblikket skriver han masteravhandling om instrumentalundervisning og musikkglede

Han har spilt gitar fra 12-årsalderen, og har vært innom de aller fleste musikkstiler, selv om det han holder aller mest på med er rock og metall. Han er aktiv i flere band i Trondheim, og spiller blant annet i det progressive metallbandet ‘Agabas’ Oskar spiller også i Leisure Suit Lovers, som er Studentersamfundets discoband.

Oskar har erfaring som lærer, både i kulturskolen og på VGS musikk, dans og drama, og vil nå holde kurs for Trøndelag musikkråd, både for nybegynnere og for de som har spilt gitar tidligere.