Liker du å synge og vil lære mer?

Da er dette kurset noe for deg! Trøndelag Musikkråd inviterer til sangkurset "Jeg kan ikke synge" med dirigent, sangpedagog og frilanssanger Sivert Almås Jullumstrø. Våren 2023 tilbyr vi et kurs for nybegynnere, og i tillegg et kurs for deg med litt mer erfaring med sang.

OBS! Kurs for nybegynnere er fulltegnet. Om du er interessert i nybegynnerkurs kan du melde din interesse for dette under, dette er ikke bindende. Vi vil sette opp ny dag for oppstart snarlig, også i begynnelsen av mars!

Kursene holdes i Trondheim (Trondhjems Hospital). Under påmeldingsskjemaet kan du lese mer om kursene.

Meld deg på her!

Sangkurs for voksne - (10 uker, med oppstart 06.03.23) NB Date for evt nytt nybegynnerkurs er ikke avklart enda
Påmelding er bindende (NB ikke for dem som melder sin interesse for mulig nye nybegynnerkurs)
Kan vi kontakte deg med andre kurstilbud?

JEG KAN IKKE SYNGE

Sangkurset "Jeg kan ikke synge" har gått en rekke steder rundt om i landet, og tar utgangspunkt i det mange har lyst til, men ikke tør. Mange har siden tatt flere kurs, eller begynt i kor.

Sangkurset undervises i plenum, likt korundervisning. Et knippe sanger er utgangspunktet for å lære sangteknikk. Dette er med andre ord ikke en "allsangkveld", men et kurs hvor man lærer å synge riktig og avslappet.

Det å synge handler ikke om å bli best, det handler om sangglede. Derfor er målet for hver kurskveld at du skal gå ut døra med et sprudlende humør!


Du vil blant annet lære:

 • Stemmebruk
 • Å bruke pusten, oppvarming av stemmen
 • Å finne tonen, huske tonen og flytte tonen
 • Å justere tonen etter de andre som synger
 • Praktiske øvinger - av mange ulike slag
 • Diverse sanger - unisont og i kanon

Nødvendig kursmateriell fås på kurset. I tillegg får dere tilgang til lydfiler som gjør det enklere å øve mellom kurskveldene.

Praktisk informasjon:

 • Sted: Trondhjems Hospital, Kongens Gate 70A, Trondheim
 • Oppstart: 6. mars 2023
 • Øvinger mandager 17.30 - 19.00 (nybegynner) og 19.15-20.45 (litt øvet)
 • Pris: 1900 (voksne), 1200 (student)
 • Meld deg på via påmeldingsskjema (Merk at påmelding er bindende)


80 BDC1 B4 B58 B 4582 8104 337 F4 BC9787 F

Sivert Almås Jullumstrø er frilanssanger, dirigent og sangpedagog fra Trondheim. Han fullførte sin bachelor i klassisk sang ved NTNU Institutt for musikk i 2019. Sivert har blant annet vært engasjert hos Opera Trøndelag, Operaen i Kristiansund og Opera Østfold. Han debuterte i 2019 i rollen som Vicomte Cascada i «Den glade enke» og fikk i 2021 gjøre rollen som Monostatos i «Tryllefløyten» for Opera di Setra. Sivert har i flere år undervist i sang i en rekke ulike sjangre. Han har også tidligere vært instruktør for Trøndelag musikkråds sangkurs, dirigerer to kor og er instruktør i Opera Trøndelags Operaskole.