"Jeg kan ikke synge!" - Sangkurs for voksne! Tirsdager med Maja Reppe

Er du glad i å synge? Trøndelag musikkråd arrangerer sangkurs for voksne høsten 2023. Meld deg på i dag!

Trøndelag musikkråd arrangerer sangkurs for voksne høsten 2023. Våre kurs på Mandager med Sivert Jullumstrø er dessverre fulltegnet. Men vi har nå fått tak i en ny instruktør Maja Reppe - som har svært gode meritter å vise til (les mer under). Vi setter opp ekstra nybegynnerkurs på tirsdager 17:30-19.00. Vi håper dere vil være med på dette. Maja vil være med dere 8 tirsdager, men 2 av tirsdagene gjør hun egne konserter men da har vi funnet en super vikar. Dette blir bra!

Gjennom 10 kvelder vil dere lære om stemmebruk, å bruke pusten, oppvarming av stemmen, finne tonen, huske tonen etc. (les mer under).
NB! Den tiende kvelden vil være mandag 13.11 som en felles avslutningskonsert for alle våre kurs. Det er også en uke som utgår pga høstferie.

Dette er et inkluderende lavterskel sangkurs for deg som er glad i å synge. Undervisningen foregår som korsang med lave skuldre og sangglede i fokus. Kurset avsluttes med en konsert for begge kursgruppene og andre inviterte gjester i Hospitalskirka .

Maja Reppe loser dere igjennom kurset på en trygg og kompetent måte! Vi gleder oss! Les praktisk informasjon under!

Meld deg på her!

Nybegynnerkurs tirsdager kl 17:30 - NB husk at påmelding er bindende

Påmelding er bindende
Kan vi kontakte deg med andre kurstilbud?

JEG KAN IKKE SYNGE

Sangkurset "Jeg kan ikke synge" har gått en rekke steder rundt om i landet, og tar utgangspunkt i det mange har lyst til, men ikke tør. Mange har siden tatt flere kurs, eller begynt i kor.

Sangkurset undervises i plenum, likt korundervisning. Et knippe sanger er utgangspunktet for å lære sangteknikk. Dette er med andre ord ikke en "allsangkveld", men et kurs hvor man lærer å synge riktig og avslappet.

Det å synge handler ikke om å bli best, det handler om sangglede. Derfor er målet for hver kurskveld at du skal gå ut døra med et sprudlende humør!


Du vil blant annet lære:

 • Stemmebruk
 • Å bruke pusten, oppvarming av stemmen
 • Å finne tonen, huske tonen og flytte tonen
 • Å justere tonen etter de andre som synger
 • Praktiske øvinger - av mange ulike slag
 • Diverse sanger - unisont og i kanon

Nødvendig kursmateriell fås på kurset. I tillegg får dere tilgang til lydfiler som gjør det enklere å øve mellom kurskveldene.

Praktisk informasjon:

 • Sted: Trondhjems Hospital, Kongens Gate 70A, Trondheim
 • Kursdager: Oppstart 5. september, 10 uker (unntatt høstferien uke 41)
 • Tidspunkt: Nybegynnergruppe kl 17.30-19.00,
 • Pris: 1900 kr, studentpris 1200 kr (+ 25kr fakturagebyr)
 • Meld deg på via påmeldingsskjema (Merk at påmelding er bindende*)


Maja Reppe

Maia Reppe er sanger, 26 år og er fra Alvdal men bor nå i Trondheim hvor hun jobber som frilans sanger. Hun fullførte sin master i utøvende klassisk sang ved institutt for musikk i Trondheim våren 2021. Maia har mottatt stipend fra Gunnar Løkkens minnefond i 2015, i tillegg til drømmestipendet i 2016. Både i 2019 og 2020 har hun fått Sparebank 1 Østlandet talentstipend. Som utøver har hun flere ganger vært solist med orkester, kor og korps i tillegg til deltagelse både som sanger og danser i flere av Opera Trøndelag og Opera di Setras produksjoner. Sist å se i Bør Børson Jr. som turnerte Trøndelag våren 2022 for fulle hus, samt i Opera di Setras Sound of Music som Liesl.Våren 2023 synger hun tittelrolle i oppsetningen av David og Batsheba av Ståle Kleiberg med Trondheim Symfoniorkester & Opera.