Nyheter  Fredag 15. januar 2021

Ny søknadsportal for Voksenopplæringskurs vår 2021

Den nye portalen erstatter KursAdmin fra og med januar 2021. Den vil gjøre søknads- og rapporteringsprosessen mer effektiv og brukervennlig, både for dere og oss. Ved første gangs registrering skal du oppgi hvilket lokallag du søker tilskudd på vegne av - det vil si at du skal oppgi navnet på bandet, koret, orkesteret m.m. som du registrerer for. Ny søkere går også rett inn i ny portal når medlemskapet er på plass.

Forenklinger

Det nye systemet innebærer en rekke forenklinger og fornyelser. For eksempel trenger du ikke å huske brukernavn og passord, men logger rett inn med ID-porten (kjent fra Bank-ID, Min-ID osv.). Første gang du logger inn skal du registrere laget du søker på vegne av. Da vil systemet hente opplysningene fra Brønnøysundregisteret om dere er registrert der, hvis ikke må du legge laget inn manuelt. OBS. Du MÅ altså ikke legge inn et organisasjonsnummer, men hvis dere har det, vil opplysningene i portalen automatisk synkroniseres mot registeret, og du vil slippe å forandre flere steder ved endringer av opplysninger.

Alle må registrere seg

Selv om man hadde bruker i KursAdmin må alle gamle brukere registrere seg på nytt. Nye søkere legger seg inn samme sted. Trykk her for å gjøre dette nå. Portalen er felles for alle studieforbund i kulturdepartementet, og er utviklet av vår paraplyorganisasjon Voksenopplæringsforbundet.

Veileder

Les mer om ny portal og og last ned veileder om hvordan søke kurstilskudd her.
Veiledningen på vår nettside er oppdatert under de samme gamle knappene på samme sted som før, trykk her.
Regelverket er alltid oppdatert her..

Medlemskap

Husk at du må ha gyldig medlemskap i en av MSF sine medlemsorganisasjoner (sorter på Musikkens studieforbund) før du kan søke. Dette blir kontrollert etter at du har lagt laget inn i den nye portalen - før du får søke. Medlemmer hos Norges korforbund og Norges Musikkorps Forbund skal søke via dem som tidligere.

Hvis du vil bruke mobiltelefon

Det er like enkelt å søke og rapportere fra en mobiltelefon som på datamaskin. Det er et enkelt brukergrensesnitt som fungerer i alle nettlesere og de fleste enheter. Det er lurt å legge portalen som bokmerke i nettleseren eller direkte på hjemskjermen på telefonen, les hvordan her.