Kopiere kurs

Hvis du allerede er inne i systemet og har hatt kurs før, finner du veiledning til hvordan kopiere forrige kurs her.

OBS! Ikke kopier de eldste kursene dine, velg et som er så nytt som mulig, for å forhindre at du får med gamle feil.

  1. Innlogging: Logg deg inn i KursAdmin og velg "Kurs".
  2. Klikk "Kopier kurs". I venstremenyen velger du et av de nyeste kursene dere har hatt. Trykk deretter "Kopier og endre". Du må trykke "endre og tilpass", "kopier kurs" og "lagre og avslutt" for at det skal lages et nytt kurs. Dersom kurset ikke dukker opp i kursoversikten, forsøk å oppdatere nettsiden. Dette kan virke veldig tungvint, men husk at du ikke kan ødelegge noe i programmet; det enkleste er å lage en rask kladd og deretter gå inn og korrigere.
  3. Begynn med å korrigere navnet på kurset: Lagets navn først, deretter semester, og til slutt eventuell stemmeinndeling eller annen intern info for å hjelpe deg å finne igjen kurset. Eksempel: "Vestlandssangerne VÅR 2019 Sopran" eller "Vestlandssangerne VÅR 2019 Fellesøving". Du kan fjerne teksten "Kopi av".
  4. Har du rett studieplan?
  5. Endre datoer slik at disse blir korrekte innenfor det nye semesteret. Semestrene går fra 1. januar - 30. juni og fra 1. juli - 31. desember. Pass på at datoene holder seg innenfor disse datoene så kurset ditt ligger i rett liste når det skal betales ut tilskudd.
    Dersom det er andre opplysninger som som er endret siden sist som ny dirigent eller kontaktperson, korrigerer du dette også.

Tilbake til 1 Søke.