Bli med i musikklivet du også

Selv om vi er mange, blir vi gjerne flere!

Har du lyst til å lære å spille et instrument, men vet ikke hvor du bør henvende deg? Eller trenger du noen å synge med i kor, spille i korps eller i band med?

Det finnes organisasjoner som ivaretar amatørmusikernes interesser innenfor rock, vise, blues, jazz, klassisk, korps, kor og alle de andre sjangerne som utgjør det frivillige musikklivet.

De 40 organisasjonene som er medlem av Norsk musikkråd (de fleste også i Musikkens studieforbund) ønsker seg alle flere aktive utøvere.

Vi foreslår at du ser gjennom listen og kontakter de organisasjonene du er interessert i. Du kan også kontakte oss i Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund hvis du trenger hjelp.

Har du lyst til å synge i kor? Det er både lærerikt og gøy! Vi har fem kororganisasjoner. En av dem gir til og med oppstartstøtte på 10.000 kr til de som vil starte mannskor!

Har du lyst til å spille i korps? I tilfelle kan det være lurt å velge seg et instrument. Vi har to korpsorganisasjoner som gjerne hjelper deg i gang. I tillegg tilbyr mange kulturskoler opplæring for både voksne og barn.

Kanskje du allerede spiller et instrument, og har lyst til å utvide repertoaret? Da er kanskje en sommermusikkskole tingen for deg!

Har du lyst til å spille i band? Eller har du kanskje lyst til å starte en jazz-, blues-, vise eller rockeklubb?

Bli med i musikklivet!