Bli med!

Her er det samlet ulike aktiviteter å delta på for våre medlemsorganisasjoner. Vi er ikke arrangør i alle tilfeller, men vi er involvert på ulike vis.
Noen aktiviteter er knyttet til honorerte oppdrag og noe ikke. Vi forsøker så godt vi kan å skaffe aktivitetsmidler for det man kan ta del
i, slik at alle får dekket sine kostnader ved deltakelsen. Mulighetene vil variere. Ta gjerne kontakt med oss for innspill, spørsmål og ønsker om å være med!

Styret Bilder

Årsmøte og informasjonsmøte

Vi avholder hvert år årsmøte og informasjonsmøte hvor dere kan få nyttig informasjon og et innblikk i kulturlivet for øvrig. Vi setter pris på flest mulig deltakere på årsmøtet.

Ha Bo Na

17. mai!

Vi vil utvikle dagen med flere innslag, spesielt til konserten på torget. Selvsagt ønsker vi også alle andre som deltar velkommen. Dette er det største arrangementet i Sarpsborg og musikklivet har en veldig sentral plass i folkefesten! Ta kontakt for mer informasjon om de ulike aktivitetene og muligheten for å delta. Vi skulle gjerne hatt flere og mer mangfoldlige kulturinnslag på torget i tillegg til Sarpsborg sangforening som hvert år trekker masse folk!

IMG 0072

"Kultur i Sarpsborg"

Vi ønsker i samarbeid med iSarpsborg å fylle byen med musikk! Ta kontakt om dere ønsker å være med.

IMG 0628

"Kultur i Sarpsborg" - minifestival 21. september

Vil dere være med å gi publikum en mangfoldig opplevelse og samtidig vise fram og komme tett på både publikum og potensielle medlemmer, så er dette et godt sted. Sammen med hele kulturlivet vil vi lage opplevelser i hele byen. Hvor stort og hva det blir vil avhenge av hvem som vil være med. Vi håper mange blir med og gjør dette til en flott dag.

Julegate2

Julen!

iSarpsborg arrangerer julegateåpning og julemarked. De er flinke til å bruke frivillige kulturorganisasjoner på fantastisk flotte arrangementer i sentrum. Det er begrenset hvor mange det er rom for i arrangementene, men vi oppfordrer de som ønsker å være med om å gi oss innspill. Kanskje kan vi også skape god stemning på flere områder og over lengre tid.

IMG 0104 2

Annet

Vi tilbyr flere tjenester for våre medlemmer. Send oss informasjon om deres forestillinger og konserter om dere ønsker at vi skal ta det med i vår markesføring i sosiale medier.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har et prosjekt dere ønsker at vi skal bistå med noe til. Vi tar av og til del i samarbeidsprosjekter m.m.

Vi arrangerer fra tid til annen egne konsertserier, festdager o.l. Ta kontakt for innspill og spørsmål

Veterankorpset

Forestillinger og konserter - støtte til gratisopptreden

Basert på søknader, støtter vi gratiskonserter med en fast sats innenfor visse rammer, jf. vedtektene. Dette er ment for opptredener på institusjoner og steder der vi gjerne vil ha musikk og kulturinnslag, men hvor det ikke nødvendigvis er regningssvarende å gjøre det rent økonomisk. Dere organiserer og tar egne initiativ, men vi kan evt bistå. Ta kontakt for mer informasjon.

Diorama collage

Sarpsborggalla

Hvert år i januar arrangeres Sarpsborggallaen. Her deles det ut priser og mesterskapsvinnere hedres. Gjennom gallaen presenteres godbiter fra kulturlivet. Det er mange som ønsker å bidra på scenen denne dagen. Vi vil gjerne ha innspill fra dere som har et show dere gjerne vil vise til byens befolkning denne dagen! (Foto: Sofie Byvold)

IMG 0356

BliMedDagen - Vi håper på ny dag i 2024!

Kultur- og idrettsorganisasjoner oppfordres til å presentere seg og skape aktiviteter for barn og voksne i Sarpsborghallen. Her er det mulig å demonstrere instrumenter, vise fram kostymer, teste sang og teater, presentere alle de flotte aktivitetene m.m. Ta kontakt for en nærmere plan om hvordan vi kan skape en flott dag og samtidig presentere muligheter for alle tilstedeværende! Info er sendt pr e-post.