Nyheter  Mandag 18. desember 2023

GOD JUL & GODT NYTTÅR

Vi i styret vil takke alle munnspillvenner for et begivenhetsrikt år!

God jul alle sammen!

Det nærmer seg både jul og årsskifte, og vi legger nå bak oss enda et godt år i NMf. Når vi snart skifter kalender til 2024, har vi et helt nytt og ubrukt år foran oss, et år som skal bli minst like bra som det som nå ebber ut.

Starten på 2023 gikk i stor grad ut på å legge til rette for årets munnspillseminar. Etter mye planlegging og forarbeid, fikk vi en avtale med Raulandsakademiet i Telemark, hvor seminaret som kjent ble avholdt i august.

Raulandsakademiet viste seg å være et flott sted for oss, med gode øvingslokaler og ellers god innkvartering og bespisning. Etter intens trening, både i grupper og individuelt, ble seminaret avsluttet med stil, med en flott intimkonsert i Årestoga og med en påfølgende god og velfortjent festmiddag.

Jeg opplever at vi har et godt og sammensveiset styre, men det kan være krevende med et styre der medlemmene er spredd over store deler av landet. Elektroniske medier blir benyttet for å avholde disse møtene, men slike møteformer gir ikke rom for de gode diskusjoner. Styret bestemte derfor å avholde det første fysiske styremøte på mange år, og turen gikk til Randøy i Ryfylke, hvor det ble gjort mye godt styrearbeid, og i ledige stunder kom selvsagt også munnspillene frem. En stor takk til alle i styret for en fantastisk jobb, og jeg gleder meg til fortsettelsen i 2024.

Det er spennende for oss i NMf og følge med vår dyktige instruktør Yoonseok Lee og hans karriere i Sør-Korea. Yoonseok ble i år invitert til den Norske Ambassaden i Seoul, som en musiker som bidrar til å bygge bro mellom våre to land, og til å fremme munnspillet internasjonalt. Yoonseok deltok i forbindelse med den «Den norske dagen 2023», et arrangement for nordmenn bosatt i Seoul. Her fremførte han Norsk Dans nr 2, Bruremarsj frå Seljord, Vårsøg og sist, men ikke minst, Reodors Ballade.

Jeg ønsker alle medlemmer og musikkvenner en riktig god jul og et godt nyttår!

Julehilsen fra
Alice Asbjørnsen
Leder, NMf

Julebilde 6