Nyheter  Onsdag 31. mai 2023

Er du/dere konsertarrangør?

Nyttig webinar for konsertarrangører!
Kulturrådet inviterer til digitalt søkerveiledningsmøte for konsertarrangører 21.juni kl. 12.00 til 13.00. Der vil du få god info om tilskuddsordningen Arrangørstøtte musikk, hvilke muligheter dere har og hva som er en god søknad. Vi oppfordrer konsertarrangører i Agder innenfor alle sjangre å delta, - det kan gi økt uttelling på neste søknad!

Kulturrådet inviterer til digitalt søkerveiledningsmøte for konsertarrangører. I møtet vil Kulturdirektoratet (som er sekretariat for Kulturrådet) presentere Kulturrådets tilskuddsordning Arrangørstøtte musikk, hvilke muligheter dere har og hva de mener er en god søknad.

Informasjonsmøtet er åpent for alle som ønsker søkerveiledning om ordningen arrangørstøtte musikk. Veiledningen vil være relevant for mange, også for deg som har søkt og/eller mottatt støtte fra Kulturrådet.
Kulturrådet inviterer spesielt konsertarrangører som ikke har søkt Kulturrådet tidligere, - møtet skal være en døråpner for nye søkere. Kulturrådet ønsker å gjøre det lettere å se muligheter for deg som arrangerer konserter og trenger støtte fra Kulturrådet.
Send gjerne inn spørsmål på forhånd via påmeldingsskjemaet som du finner her:
Digital søkerveiledning for tilskuddsordningen arrangørstøtte musikk - Kalenderhendelse - kulturradet.no

Du kan selvfølgelig også stille spørsmål underveis. Etter at møte er over kan du ta kontakt for mer veiledning hvis du ønsker det. Møtet holdes av Vidar Bråthen, ordningsansvarlig for arrangørstøtte musikk og seniorrådgiver i Kulturdirektoratet.

Lykke til med søknadene!