Nyheter  Torsdag 19. mai 2022

Husk å rapportere for opplæringstilskudd!

Ikke glem å rapportere for opplæringstilskudd våren 2022 og søke nytt tilskudd for høsten! Det er jo viktige tilskudd til musikkaktivitetene deres, - og for dere som er nye søkere kan vi love at vår nye søknadsportal er enkel å bruke. Det er også hjelp å få om du trenger det. Send oss e-post med ditt telefonnummer, så ringer vi deg når vi har tid til å veilede.

Sommerferien nærmer seg, og det er på tide å sende rapport for vårens øvelser og kurs for å få ut opplæringstilskuddene. Under følger viktig info om rapportering for våren 2022 og søknad for høstsemesteret.

Rapport vårsemester 2022

  • De som allerede har sendt inn rapportene for våren kan se bort fra dette avsnittet, og gå til søknad høst 2022
  • Vi ber alle som ikke har rapportert om å sende inn rapportere så snart som mulig etter siste øvelse, - og senest innen 1.juli
  • Hvis det av en eller annen grunn skulle være helt umulig å få rapportert innen fristen må dere ta kontakt, - så kan vi vurdere å gi utsettelse. Men vi har frister for vår saksbehandling videre til Musikkens studieforbund, så vi kan ikke gi alle utsettelse.

Søknad for høsten 2022

  • Vi har løpende søknadsfrist, men søknaden må sendes inn før startdato for at alle timene skal telles med!
  • Vi ber om at alle som planlegger øvelser, seminarer/kurs høsten 2022 sender søknad så snart som mulig etter at rapport for våren er sendt inn.

Vi minner om følgende infosider:

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt, vi hjelper gjerne. Den enkleste måten å nå oss er at dere sender en e-post til agder@musikk.no. Gi en kort beskrivelse på hva dere trenger hjelp til og oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på. Så kontakter vi dere enten på e-post eller telefon så snart vi kan.
Vi ønsker dere alle lykke til med musikkaktivitetene!

Sparegris musikk redux