Nyheter  Mandag 13. november 2023

Husk å rapportere for opplæringstilskudd!

Ikke glem å rapportere for opplæringstilskudd høsten 2023, og søke nytt tilskudd for vårsemester 2024! Dette er jo viktige tilskudd til musikkaktivitetene deres, så pass på fristene. Trenger du hjelp med rapport eller søknad, så ta kontakt! Vi hjelper både nye og tidligere søkere. Det beste er å send oss e-post med telefonnummer og gjerne tidspunkt vi kan nå deg på, så ringer vi deg når vi har tid til å veilede.

Det nærmer seg jul og slutten på høstsemesterets aktiviteter. Da er det på tide å sende rapport for høstens øvelser og kurs for å få ut opplæringstilskuddene. Under følger viktig info om rapportering for høsten 2023 og søknad for vårsemesteret 2024.

Rapport høstsemester 2023

  • Vi ber alle om å sende inn rapport så snart som mulig etter siste øvelse, - og senest innen 3.januar 2024.
  • Hvis det av en eller annen grunn skulle være helt umulig å få rapportert innen fristen må dere ta kontakt, - så kan vi vurdere å gi utsettelse. Men vi har frister for vår saksbehandling videre til Musikkens studieforbund, så vi kan ikke gi lang utsettelse.

Søknad for vårsemesteret 2024

  • Vi har løpende søknadsfrist, men søknaden må sendes inn før startdato for at alle timene skal telles med!
  • Vi ber om at alle som planlegger øvelser, seminarer/kurs i første halvår 2024 sender søknad så snart som mulig.

Vi minner om følgende infosider:

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt, vi hjelper gjerne. Den enkleste måten å nå oss er at dere sender en e-post til agder@musikk.no. Gi en kort beskrivelse på hva dere trenger hjelp til og oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på. Så kontakter vi dere enten på e-post eller telefon så snart vi kan.

Vi ønsker dere alle lykke til med musikkaktivitetene!