Nyheter  Fredag 19. mai 2023

Husk å sende rapport for å få ut opplæringstilskudd for vårsemesteret!

Ikke glem å rapportere for opplæringstilskudd for vårsemesteret 2023, - og søke nytt tilskudd for høstsemester 2023! Dette er jo viktige tilskudd til musikkaktivitetene deres, så pass på fristene. Tilskuddssatsene er økt i år så det betyr jo mer igjen for timene dere rapporterer. Trenger du hjelp med rapport eller søknad, så ta kontakt! Vi hjelper både nye og tidligere søkere. Det beste er å sende oss e-post med telefonnummer og gjerne tidspunkt vi kan nå deg på, så ringer vi deg når vi har tid til å veilede.

Det nærmer seg sommerferie og slutten på vårsemesterets musikkaktiviteter. Da er det på tide å sende rapport for øvelser og kurs for å få ut opplæringstilskuddene. Under følger viktig info om rapporteringen, og husk at tilskuddssatsene er økt, så det blir mer for hver time dere har hatt øvelse, kurs og konserter. Ja - for dere kan ta med timer der dere spiller konserter eller har andre opptredener også. Det liker vi! Å spille for andre er jo en viktig del av musikkaktiviteten.

Rapport vårsemester 2023

  • Vi ber alle som ikke har rapportert ennå om å sende inn rapport så snart som mulig etter siste øvelse, - og senest innen 1.juli.
  • Hvis det av en eller annen grunn skulle være helt umulig å få rapportert innen fristen må dere ta kontakt, - så kan vi vurdere å gi utsettelse. Men vi har frister for vår saksbehandling videre til Musikkens studieforbund, så vi kan ikke gi veldig lang utsettelse.

Søknad for høstsemesteret 2023

  • Vi har løpende søknadsfrist, men søknaden må sendes inn før startdato for at alle timene skal telles med!
  • Vi ber om at alle som planlegger øvelser, seminarer/kurs i andre halvår 2023 sender søknad så snart som mulig.

Vi minner om følgende infosider:

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt, vi hjelper gjerne. Den enkleste måten å nå oss er at dere sender en e-post til agder@musikk.no. Gi en kort beskrivelse på hva dere trenger hjelp til og oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på. Så kontakter vi dere enten på e-post eller telefon så snart vi kan.

Vi ønsker dere alle lykke til med musikkaktivitetene!

Bilde til akt midler 22