Nyheter  Torsdag 14. mars 2024

Konferanse/møte om musikklokaler mandag 29. april klokken 16.30 på Hotell Norge i Kristiansand

Konferansen vil ta for seg betydningen av egnede lokaler for musikk i kommunen og tilgjengeligheten av disse for musikklivet.

Agder musikkråd inviterer (det frivillige) musikklivet i Kristiansand til konferanse om musikklokaler mandag 29. april klokken 16.30 på Hotell Norge i Kristiansand. Møtet er ferdig senest 20.00

Konferansen vil ta for seg betydningen av egnede lokaler for musikk i kommunen og tilgjengeligheten av disse for musikklivet.
I forlengelse av tilgjengelighet er også egnetheten av musikklokaler viktig. I Norge viser tall at mellom 80 og 85% av lokaler som benyttes til musikk er ikke egnet for bruken.
Idretten har gjort en veldig god jobb med å synliggjøre behovene sine – det bør musikklivet bli flinkere til.

På konferansen vil det også tas opp muligheten for å danne et lokalt musikkråd i Kristiansand. Dette kan bli en tydelig samarbeidspartner til kommunen og bidra til å sette det frivillige musikklivets behov på agendaen blant kommuneadministrasjonen og politikere.

Det er fint hvis dere som melder dere på representerer en musikkorganisasjon, eller et lag. Det går også invitasjon til administrasjon og politikere i Kristiansand kommune og i fylkeskommunen.

I tillegg til oss ansatte i Agder musikkråd vil også vår kollega fra Akershus musikkråd, Jon G. Olsen, være til stede. Han har lang erfaring med arbeid for musikklokaler og har vært ledende i utarbeidelse av norsk og internasjonal standard for akustiske krav til musikklokaler.

Det blir enkel servering vi har et begrenset antall plasser, så vi må ha påmelding til møtet. Bruk nedenstående skjema eller send påmelding på e-post til agder@musikk.no.

Påmeldingsskjema

Personvern og samtykke

Jeg gir samtykke i at min påmeldingsinformasjon oppbevares til møtet er gjennomført og protokoll er sendt ut. Agder musikkråds personvernerklæring

ISO standard
Ovingssal Kulturkammeret Arendal
Messing
Konsertsal