Nyheter  Tirsdag 9. februar 2021

Ung klassisk festival utsatt til september

På grunn av Koronarestriksjoner blant annet med å samle mange mennesker innendørs på arrangementer har vi måttet utsette Ung klassisk festivalen fra mars til september.

Som mange vet måtte vi i januar utsette audition for finaleplass i Ung klassisk talent og håpet på å kunne gjennomføre audition 14. februar. Men etter ny kontakt med smittevernledelse i kommunen har vi sett oss nødt til å avlyse både audition, og dessuten selve festivalen som skulle vært 11. til 13. mars. Smittesituasjonen er såpass uoversiktlig at det er høyst usikkert om situasjonen er bedre i mars.
Vi har i stedet booket lokaler (kulturhus og Kulturkammeret) første helg i september (2. til 4. sept.) og planlegger å gjennomføre festivalen da, - og med audition i midten av august (alternativt i juni rett før sommerferien.) Vi håper situasjonen er såpass avklart før sommeren at vi trygt kan planlegge gjennomføring av festivalen i september.

Vi håper alle dere som hadde meldt dere på audition og dessuten øvrige musikerne vi hadde booket til diverse konserter under festivalen, er veldig spilleklare i september.

Ta kontakt med Vidar eller Inger på telefon 37 00 55 48 hvis du lurer på noe.

Fra Ung klassisk finale