Nyheter  Mandag 21. februar 2022

Årsmøte og miniseminar i Agder musikkråd torsdag 28. april

Vi inviterer til årsmøte og miniseminar om tilskudd til øvings- og konsertlokaler (Kulturrom) torsdag 28. april kl. 18:00 til 21.20 på Scandic Sørlandet ved Dyreparken i Kristiansand. Fint om dere melder dere på møtet snarest - påmeldingsskjema finner du nederst i saken.

Årsmøtet, som også har et miniseminardel om hvordan du søker tilskudd til øvings- og konsertlokaler (Kulturrom), er lagt til torsdag 28. april kl. 18:00 - ca. 21.20 på Scandic Sørlandet. Hotellet ligger i Sørlandsparken som ligger greit tilgjengelig rett ved E18. Årsmøtesakene er lagt ut i egen meny under "Om oss" Årsmøte 2022 – Agder musikkråd. Du finner også innkallingen med diverse vedlegg her. Innkalling ble sendt din organisasjon i februar. Vi får selvsagt også flott levende musikk på årsmøtet, bare å glede seg!

De to første årene som Agder musikkråd ble mer utfordrende enn planlagt. Mange tiltak har blitt utsatt, nedskalert og avlyst. Vi ser alle fram til en ny «normal» der hele musikklivet igjen kan gå for fullt med øving, konserter og andre arrangementer. Etter 2 år med pandemi trenger vi musikkopplevelser mer enn noen gang! Vi gleder oss til å samle musikklivets organisasjoner til møtet og håper på god oppslutning som gir gode innspill på hvordan vi bør prioritere innsatsen framover.

Hotellet tilbyr gode møtelokaler og sørger også for at dere får bevertning på møtet, - noe godt å spise og kaffe/te etc. I påmeldingen kan dere melde fra om eventuelle matallergier så hotellkjøkkenet kan ordne allergivennlig mat.

Kulturrom:

Det er fortsatt mange i musikklivet som ikke har oppdaget mulighetene for å søke tilskudd til å utbedre og utstyre øvings- og framføringslokaler. Vi får besøk av en saksbehandler i tilskuddsordningen "Kulturrom" til å holde miniseminar om hvilke muligheter dere har for å søke tilskudd til øvingsutstyr, instrumenter og ikke minst akustisk tilpasning av øvings- og framføringslokaler. Dette bør være interessant for de aller fleste.

Vi deler opp kvelden slik:

- Musikkinnslag med kvartetten "De gyldne saxofoner" ledet av Tove Nylund

- Miniseminar og tilskudd til øvings- og framføringslokaler

- Årsmøte for Agder musikkråd med årsmøtesaker i henhold til vedtektene

Bevertningen vil dere få underveis i møtet.

Påmelding til årsmøtet snarest - og absolutt senest 26.april kl. 09:00! Vi ber om at du benytter påmeldingsskjema nedenfor, eller sender påmeldingen til agder@musikk.no. Husk å oppgi hvilken organisasjon du/dere representerer på møtet.

Vi håper alle prioriterer møtet og ser fram til å treffe dere torsdag 28. april!