Nyheter  Mandag 16. mai 2022

Vi inviterer til landskonferanse for lokale musikk- og kulturråd!

Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund og Akershus musikkråd inviterer til landskonferansen «Frivillig musikkliv i frivillighetens år» 23.-25. september på Soria Moria Hotell i Oslo.

Atriet 1

Vi inviterer til ny landskonferanse for lokale musikkråd, kulturråd mm, denne gang på Soria Moria Hotell på toppen av Holmenkollen helga 23. – 25. september. Representanter for kulturskoler og andre kommunale enheter er også velkommen til å delta.

På programmet står blant annet frivillighetens år, ny global standard for musikklokaler, inkludering og gjenoppbygging etter pandemien, aktivitetstilbud til ukrainske flyktninger, og bærekraft i frivillig musikkliv og frivillige organisasjoner.

I tillegg til det faglige byr vi på natursti med musikkoppgaver i flotte omgivelser, allsang, og uformelle musikkaktiviteter. Ta med sangstemme og gjerne små, enkle instrumenter (fløyter, munnspill, rytmeegg og hva det nå er). Og husk badetøy, hvis du vil benytte hotellets svømmebasseng!

For ytterligere opplysninger, kontakt Norsk musikkråd ved Erlend Rasmussen, erlend.rasmussen@musikk.no / tlf 901 95 536.

Hele det foreløpige programmet (med priser) finner du her: