"Jeg kan ikke synge!" - Sommersangkurs for voksne!

Er du glad i å synge? Da er dette korte sommersangkurset noe for deg.
Det passer både deg som har sunget litt før og deg som ikke har sunget så mye før. Undervisning foregår i kor.

I løpet av to mandagsettermiddager i begynnelsen av juni ønsker Trøndelag musikkråd å arrangere Sommersang for voksne.

Vi plukker av det fine sommerrepertoaret og vil igjennom 2 kvelder med 3 timer hver kveld lære om stemmebruk, å bruke pusten, oppvarming av stemmen, finne tonen, huske tonen etc. (les mer under).

Dette er et inkluderende lavterskel sangkurs for deg som er glad i å synge. Undervisningen går også her som korsang med fokus på sangglede. Opplegget foregår med lave skuldre og pauser innimellom.

Vi tror dette vil bli en perfekt start på sommeren!

Vår flotte dirigent, sangpedagog og frilanssanger Sivert Almås Jullumstrø loser dere igjennom også denne gang! Vi gleder oss til sommeren! Les praktisk informasjon under!

Meld deg på her!

Vi gjør oppmerksom på at kurspåmeldingen er bindende, og at du ved påmelding godtar våre betingelser om betaling av full kursavgift ved avmelding mindre enn 14 dager før kurset. Unntaket er sykdom der legeattest eller sykemelding kan legges fram. Vi tar forbehold om nok påmeldte til kurset.

Påmelding er bindende (Unntakt er sykdom ved legeattest, eller avmelding ikke mindre enn 1 uke før kursstart)
Kan vi kontakte deg med andre kurstilbud?

JEG KAN IKKE SYNGE

Sangkurset "Jeg kan ikke synge" har gått en rekke steder rundt om i landet, og tar utgangspunkt i det mange har lyst til, men ikke tør. Mange har siden tatt flere kurs, eller begynt i kor.

Sangkurset undervises i plenum, likt korundervisning. Et knippe sanger er utgangspunktet for å lære sangteknikk. Dette er med andre ord ikke en "allsangkveld", men et kurs hvor man lærer å synge riktig og avslappet.

Det å synge handler ikke om å bli best, det handler om sangglede. Derfor er målet for hver kurskveld at du skal gå ut døra med et sprudlende humør!


Du vil blant annet lære:

  • Stemmebruk
  • Å bruke pusten, oppvarming av stemmen
  • Å finne tonen, huske tonen og flytte tonen
  • Å justere tonen etter de andre som synger
  • Praktiske øvinger - av mange ulike slag
  • Diverse sanger - unisont og i kanon

Nødvendig kursmateriell fås på kurset.

Praktisk informasjon:

  • Sted: Trondhjems Hospital, Kongens Gate 70A, Trondheim
  • Kursdager: 3 juni og 10 juni 2023 Kl 17:30 - 20.30 (med pauser)
  • Pris: 800
  • Meld deg på via påmeldingsskjema (Merk at påmelding er bindende*)

*Man har mulighet til å melde seg av kurset om man gjør dette FØR 27.05. Etter dette må man betale full kursavgift.


80 BDC1 B4 B58 B 4582 8104 337 F4 BC9787 F

Sivert Almås Jullumstrø er frilanssanger, dirigent og sangpedagog fra Trondheim. Han fullførte sin bachelor i klassisk sang ved NTNU Institutt for musikk i 2019. Sivert har blant annet vært engasjert hos Opera Trøndelag, Operaen i Kristiansund og Opera Østfold. Han debuterte i 2019 i rollen som Vicomte Cascada i «Den glade enke» og fikk i 2021 gjøre rollen som Monostatos i «Tryllefløyten» for Opera di Setra. Sivert har i flere år undervist i sang i en rekke ulike sjangre. Han har også tidligere vært instruktør for Trøndelag musikkråds sangkurs, dirigerer to kor og er instruktør i Opera Trøndelags Operaskole.