Øvelokaler til band

Trøndelag musikkråd har i alt åtte øvelokaler for band til leie. Trøndelag musikkråd har i alt åtte øvelokaler for band til leie. Dette er henholdsvis 4 øvecontainere på Valøyan, Tempe, og 4 øvelokaler i Dora1-bygget på Dora. Alle rommene er utstyrt med et standard PA. Ønsker du plass her, send en henvendelse til trondelag(a)musikk.no

Gitar

Dora

Tilbudet består av 4 øvingsrom på 25 kvm hver, og hvert rom er i utgangspunktet tiltenkt to/tre band. Rommene er spesialtilpasset med tanke på lyd, med blant annet separate strømkurser for lys/varme og musikkutstyr, flytende gulv og lydfeller i ventilasjonsanlegg. Leietakere vil ha tilgang til sanitæranlegg, og det er montert felles brannvarslingssystem. Pris pr. band er 1660,- i mnd (to band), 1110,- i mnd (tre band).

Trommer

Tempe

Fire øvingscontainere på 35 m2 står tilgjengelige på Valøyan, Tempe. Containerne ligger helt nede ved Nidelva like ved Trondheim Bydrift. I 2010 gjennomgikk brakkene en oppgradering både på det elektriske, nytt strøk med maling, samt en del sikkerhetsmessige forbedringer. Alle containerne er utstyrt med en enkel øvings-PA som kan brukes om ønskelig. Hver container er tiltenkt tre band, og prisen er 1000,- pr. band pr. mnd.