Gitarkurs for barn og voksne

Vi har tilbud i akustisk gitar for barn og voksne hvert semester.

White Club Gitar Kurslari

Vi arrangerer kurs i akustisk gitar for barn i alderen 8-12 år og for voksne, både for nybegynnere og viderekomne. Kursene går over 10 uker med 1 time pr gang, og er lagt opp som gruppeundervisning med maksimalt ti deltakere på voksenkurset og åtte på barnekursene.

Fra april 2020 tilbød vi kursene digitalt, grunnet nasjonale bestemmelser ang fare for korona-smitte, men fra høsten 2020 blir det fysisk oppmøte.
Deltakerne bør disponere egen akustisk gitar, men vi har noen få gitarer for utleie hvis deltakerne ikke har egne.


Gitar I barn 8-12 år og voksen
Kurset har målgruppe barn fra 8 til 12 år og er et innføringskurs i gitarspill tilrettelagt for barn. Vi har også tilsvarende begynnerkurs for voksne.
Emner er akkordspill etter besifring/grepdiagram og melodispill etter tabulatur/noter, men det er ikke nødvendig at deltakerne har notekunnskap.
Varighet 10 uker a 1 studietime.


Gitar II barn 8-12 år og voksen
Dette kurset er for de som har litt innblikk i gitarspill, enten ved å ha fulgt vårt nybegynnerkurs eller ved å ha spilt litt før. Kurset er en videreføring av kurs I og deltakerne vil jobbe videre med akkordspill etter besifring/grepdiagram og melodispill etter tabulatur/noter. Målet er egne kurs tilrettelagt for barn og for voksne, men ved få påmeldte, slår vi av og til sammen disse to.
Varighet 10 uker a 1 studietime.

Disse kursene tilbys hvert semester.

Våren 2024 tilbyr vi også gitar trinn III-kurs til både barn og unge!

MELD DEG PÅ