Kurslærerne våre

Vi har kurslærere innen flere instrumenter og emner. Felles for dem er at de har utdanning innen musikk og pedagogikk, og har vanligvis undervisningerfaring fra før. Tilgangen til dyktige instruktører er også god siden det er musikkonservatorium i Tromsø.

 • Anna Margrete Bygjordet

  Anna Margrete Bygjordet

  Underviser i sang for barnehage

  Anna har vært aktiv som sanger siden hun var 10 år, startet med UKM og har så deltatt på forskjellige prosjekter og turneer i Finnmark samt et i Russland.
  Hun studerte ved musikklinja i Bodø, og tok deretter en Bachelor i Kultur og Samfunnsfag, musikkvitenskap, ved Universitetet i Oslo.
  Musikk har vært i fokus hele veien - utøving, arrangering mm. Hun har jobbet i kulturskolen, samt som lærer i grunnskolen i Finnmark, Kjøllefjord, da hovedsaklig som musikklærer. Hun har også vært aktiv i den lokale konsertarrangørforeningen, samt ledet festival. Nå tar hun fagstudium i musikkutøving ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

  Hun har tidligere hatt Jeg-kan-ikke-synge-koret for oss.

 • 2016 07 21 BJORK 1 341

  Bjørk-Guinevere Kinsella Eide

  Underviser i kor med mer

  Bjørk-Guinevere Kinsella Eide (f. 1995), er opprinnelig fra Bodø. Hun har en variert bakgrunn med en bachelor i orkesterdireksjon (2014-2018) ved Norges musikkhøgskole og Hfm Hanns Eisler i Berlin.
  Skoleåret 2018-2019 studerte hun ensembleledelse 2 i kordireksjon under veiledning av Tone Bianca Sparre Dahl og Grete Pedersen.

  Bjørk har bakgrunn som pianist og studerer fra høsten 2019 master i piano ved Musikkonservatoriet i Tromsø under prof. Sergej Osadchuk.

  Bjørk har de siste årene vært aktiv freelancer og spilt bl.a. under Nordland musikkfestuke, lunsjkonserter for Arktisk filharmoni og som repetitør for bl.a. Cantus Cordi og Fermate vokal. Hun har også vært instruktør på dirigentkurs i regi av Dirigentløftet og UNOF ved flere anledninger.
  Høsten 2019 er hun fast dirigent for koret Nattmål.

 • Joakin Solhaug Monsen

  Joakim Solhaug Monsen

  Underviser i trekkspill

  Joakim begynte å spille trekkspill ved 19-års alderen. <br /> Han har deltatt på Anders Grøthes lærerkurs og undervist i to år på kulturskolen som trekkspillærer. <br /> Han har også bakgrunn fra bass som han begynte å spille som 11-åring og han har banjo som hobby. <br /> Han arrangerer også for rockband og trekkspillensembler.

 • Michael Strobelt

  Michael Strobelt

  Foreleser om klassisk musikk og musikkhistorie

  Michael Strobelt er også lektor på Universitetet i Tromsø, Kunstfaglig fakultet. Han underviser i didaktikk og er prodekan. Han har undervist på flere lyttekurs gjennom flere sesonger og vært musikalsk guide på to musikkreiser, Berlin i 2007 og Wien 2009.

  Han er en av flere lærerne fra Musikkonservatoriet som vi har brukt som instruktør på lyttekursene våre.

 • Nina Jebens

  Nina Jebens

  Underviser i sang og kor

  Nina Jebens er en aktiv kordirigent og sanger, og synger i Ultima Thule i tillegg til å være lead-sanger i en Barbershop Kvartett. Hun er også sanger og låtskriver i eget band. For tiden tar hun en master i musikk på Nord Universitet, med fordypning i rytmisk korledelse ved det Jyske Konservatoriet i Ålborg. Hun har fra før Praktisk-estetisk lærerutdanning med dans, drama og musikk som fag.

 • Sivert Henriksen2

  Sivert Henriksen

  Måler akustikk på oppdrag

  Sivert Henriksen har Bachelor faglærer i musikk og rytmisk gitar fra<br /> Musikkonservatoriet i Tromsø samt bachelor i lydteknikk fra Australian Institute of Music – med Sivert Henriksen.<br /> Sivert Henriksen kommer fra Sør-Troms og har hatt kurs i gitar og musikkteknologi for oss gjennom flere år. Han er også sertifisert akustikkmåler og foretar målinger av akustikk i undervisnings- og konsertlokaler for oss på bestilling. <br /> Fra 2018 vil han mest bli brukt som akustikkmåler og evt. kurs i musikkteknologi.

 • Oskar Stunes Gitar

  Oskar Stunes

  Underviser i akustisk gitar

  Oskar Stunes kommer opprinnelig fra Evenes og spilte i rockeband fra 15 års alderen. Gikk på musikklinje i Narvik, Solhaugen vgs. og spilte både klassisk gitar og elgitar fra 17 års alderen. Han studerte jazzgitar ett år på Toneheim folkehøgskole i 2011 og kom inn på Musikkonservatoriet i Tromsø i 2013.<br /> Han studerer nå klassisk gitar på fjerde året. Han har hatt flere kurs både for oss og andre tidligere.

 • Vegard Austli Kjøsnes

  Vegard Austli Kjøsnes

  Underviser i munnspill

  Vegard Austli Kjøsnes (f.1981) er den andre i norgeshistorien med høyere utdanning på konservatorienivå med munnspill som hovedinstrument. Utdannet ved konservatoriet i Trondheim, NTNU.

  Spilt konserter i hele Norge, fra Grimstad i Sør til Svalbard, samt på Island. Repertoaret spenner vidt fra klassisk, viser og folkemusikk til mer populærmusikalske genrer.

  Han har skrevet musikk til ulike besetninger og sjangere. Her kan nevnes musikken til TV-programmet ”Hundre år på Femunden” på oppdrag fra NRK høsten 2005 og barneoperaen ”Guten som song så stygt” på oppdrag fra Randi Stene og Institutt for musikk, NTNU våren 2007.

  Han har, foruten utøvende virksomhet også jevnlig blitt benyttet som instruktør og pedagog for ulike kurs og seminarer, bl.a. for Norsk munnspillforum og Troms Musikkråd, og er ansatt som timelærer ved Vågsfjord vgs.

 • Vidar Alvestad

  Vidar Alvestad

  Underviser i musikkteori og gehør

  Vidar Alvestad har en mastergrad i hørelære med didaktikk og praksis fra musikkonservatoriet i Tromsø, hvor han også har studert både klassisk og rytmisk trompet, samt musikkteknologi. Han har også studert hos flere anerkjente trompetister som Bobby Shew, Jon Faddis og Mark Zauss. Til daglig jobber Vidar som frilansmusiker og som musikklærer i Tromsø kulturskole.

  Han har hatt flere kurs i musikkteori og gehør for oss før.