Kurslærerne våre

Vi har kurslærere innen flere instrumenter og emner. Felles for dem er at de har utdanning innen musikk og pedagogikk, og har vanligvis undervisningerfaring fra før. Tilgangen til dyktige instruktører er også god siden det er musikkonservatorium i Tromsø.

 • 2016 07 21 BJORK 1 341

  Bjørk-Guinevere Kinsella Eide

  Underviser i kor med mer

  Bjørk-Guinevere Kinsella Eide (f. 1995), er opprinnelig fra Bodø. Hun har en variert bakgrunn med en bachelor i orkesterdireksjon (2014-2018) ved Norges musikkhøgskole og Hfm Hanns Eisler i Berlin.
  Skoleåret 2018-2019 studerte hun ensembleledelse 2 i kordireksjon under veiledning av Tone Bianca Sparre Dahl og Grete Pedersen.

  Bjørk har bakgrunn som pianist og studerer fra høsten 2019 master i piano ved Musikkonservatoriet i Tromsø under prof. Sergej Osadchuk.

  Bjørk har de siste årene vært aktiv freelancer og spilt bl.a. under Nordland musikkfestuke, lunsjkonserter for Arktisk filharmoni og som repetitør for bl.a. Cantus Cordi og Fermate vokal. Hun har også vært instruktør på dirigentkurs i regi av Dirigentløftet og UNOF ved flere anledninger.
  Høsten 2019 er hun fast dirigent for koret Nattmål.

 • Michael Strobelt

  Michael Strobelt

  Foreleser om klassisk musikk og musikkhistorie

  Michael Strobelt er også lektor på Universitetet i Tromsø, Kunstfaglig fakultet. Han underviser i didaktikk og er prodekan. Han har undervist på flere lyttekurs gjennom flere sesonger og vært musikalsk guide på to musikkreiser, Berlin i 2007 og Wien 2009.

  Han er en av flere lærerne fra Musikkonservatoriet som vi har brukt som instruktør på lyttekursene våre.

 • Oskar Stunes Gitar

  Oskar Stunes

  Underviser i akustisk gitar

  Oskar Stunes kommer opprinnelig fra Evenes og spilte i rockeband fra 15 års alderen. Gikk på musikklinje i Narvik, Solhaugen vgs. og spilte både klassisk gitar og elgitar fra 17 års alderen. Han studerte jazzgitar ett år på Toneheim folkehøgskole i 2011 og kom inn på Musikkonservatoriet i Tromsø i 2013.<br /> Han studerer nå klassisk gitar på fjerde året. Han har hatt flere kurs både for oss og andre tidligere.

 • Simenjohannesvikan

  Simen Johannes Vikan

  Kurslærer gitar

  Simen har bachelor i musikkvitenskap fra NTNU i Trondheim og bachelor i populærmusikk fra Westerdals i Oslo, begge med gitar som hovedinstrument. Han har også praktisk-pedagogisk utdanning fra Musikkonservatoriet i Tromsø der han i tillegg har tatt fagene musikkteknologi og vokal. Simen har erfaring som lærer både i kulturskolen, privat musikkskole og i grunnskolen.

 • EED5 F690 CBB6 4 FBE 8 C2 F B367547 C5 AC2 1 201 a

  Christian Primberg

  Kursleder forkurs i musikkteori og gehør

  Kursholder er Christin Primberg, som er fra Sandefjord. Han har faglærereksamen, hovedinstrument fordypning og kammermusikk fra Nordnorsk Musikkonservatorium med piano som hovedinstrument. Han har også master i «hørelære med didaktikk og praksis» fra Norges arktiske universitet- musikkonservatoriet og jobber til daglig ved Kongsbakken videregående skole i Tromsø, hvor han underviser i piano og lytting/gehør.