Teater er med i VTKN

Rådets facebookside

Vestfold og Telemark teaterråd er en paraplyorganisasjon for teaterlagene og organisasjonene i det frivillige teaterlivet i Vestfold og Telemark. Vi er en organisasjon som drives på frivillig basis. Vi mottar midler fra fylkeskommunen for å utvikle det frivillige teaterlivet i hele Vestfold og Telemark.

Alle medlemslag i Vestfold og Telemark Teaterråd kan benytte seg av våre medlemsfordeler. Ønsker dere å bli medlem, send en mail til: hei@vottr.no så tar vi kontakt med dere.

Dette driver vi med:

Veileder teatergrupper og enkeltpersoner Representerer fylket nasjonaltVi er talsperson for feltet ovenfor politikere, administrasjon og mediaFormidler kontakterDeler ut midler på vegne av fylket

Tilskudd Alle søknader om tilskudd til festival, kurs/workshop, arrangementer og prosjekt sendes via link som ligger på hjemmesidene. Søknadene vil bli behandlet fortløpende. I tillegg kan du gjennom oss søke om voksenopplæringsmidler fra “Studieforbundet kultur og tradisjon” og momskompensasjon. Øvrige tilskudd Frifond teater - Kulturrom - Tilskuddsportalen Amatørteateraktivitet i grupper - kulturradet.no Satsningsområder 2020-2024 VOTTR er opptatt av at teateret skal vekke, provosere og være en synlig del av samfunnsdebatten. I den forbindelse har vi valgt ut følgende satsningsområder:

  • Gjøre teater tilgjengelig for alle
  • Lokale revytradisjoner som gjennomgående griper om lokale forhold.
  • Produksjon av tekster som berører lokalhistoriske temaer, som for eksempel spel, vandreteater o.l
  • Forestillinger som laget tradisjonelt ikke driver med
  • Seniorteater

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!