Nyheter  Tirsdag 19. november 2019

Kor E Regien - Dirigentkurs

I samarbeid med Koralliansen arrangerer Møre og Romsdal musikkråd ambulerende kurs for dirigenter og andre som ønsker å jobbe med regi for kor i februar/mars.

Erik Birkeland birkpix@instagram

Kor E Regien!
På dette kurset vil du kunne lære hvordan en skal jobbe med regi i koret, og er åpent for dirigenter og andre som ønsker å jobbe sammen med dirigenten. Dirigenten får også jobbe med kor på lørdag.Om det er plass er kurset åpent for andre som kan ha interesse av å delta.En korkonsert er en forestilling – og målet må være å invitere publikum på en reise. Da må vi tenke kontraster og variasjoner, for det er viktig å ta publikum og sangen på alvor.

Kursleder Rolf Orø
Rolf er utdanna teaterlærer, og har jobba ut teater/revy med myke fokus på musikk, samt skrevet teatermanus. Han har hatt ansvar for manus, regis og musikk for musikkteatergruppa KOLON i 29 år. Han starta også teaterlinje ved Åsane folkehøgskole i Bergen.

Har hatt regi på ei rekke musikaler, mellom anna Grease, Hair, West Side Story, Jesus Christ Superstar, Sommer i Tyrol, Bør Børsen, Spelemann på taket mm. Har også jobbet regi med ulike kor som Jazzåkoret, Kammerskoret, Brandalskoret, Tomrefjorden songlag/Vestnes Teaterlag. I 14 år har han jobba med musikk og teater med ungdomsprosjektet Lærlingan. Gruppa har i tillegg til ei lang rekke konserter, laga flere musikkteaterproduksjoner. Har jobba på Teateret Vårt med ulike oppgaver i de forskjellige hovedproduksjonene, og vært leder av Bjørnsonfestivalen.

Vi trenger kor!

Lørdagen ønsker vi velkommen til kor som ønsker å være «statister» for dirigentene.

De 5 første korene som melder seg på vil bli valgt ut, så her er det først til mølla prinsippet som gjelder.


Sted:

Etter avtale!

Er du tilknyttet et kor eller representerer du deg selv?
Jeg er
Hvis du har svart dirigent i spørsmålet over, ønsker ditt kor å delta på kurset? (Hopp over dette spørsmålet dersom du ikke er dirigent)
Hvem skal betale?