Medlemsorganisasjoner

I alt ca. 250 lokallag er med i en av våre organisasjoner, og medlemsmassen spenner over hele musikkfeltet, fra trekkspill til storband, fra kor til viseklubber, fra rock til symfoniorkestre.

Har du lyst til å lære å spille et instrument, men vet ikke hvor du bør henvende deg? Eller trenger du noen å synge med i kor, spille i korps eller i band med?

Det finnes organisasjoner som ivaretar amatørmusikernes interesser innenfor rock, vise, blues, jazz, klassisk, korps, kor og alle de andre sjangerne som utgjør det frivillige musikklivet.
De 35 organisasjonene som er medlem av Norsk musikkråd (de fleste også i Musikkens studieforbund) ønsker seg alle flere aktive utøvere. Vi foreslår at du ser gjennom listen og kontakter de organisasjonene du er interessert i.
Du kan også kontakte Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund eller Møre og Romsdal musikkråd hvis du trenger hjelp.

Har du lyst til å synge i kor? Det er både lærerikt og gøy! Vi har fem kor-organisasjoner. En av dem gir til og med oppstartstøtte på 10.000 kr til de som vil starte mannskor!

Har du lyst til å spille i korps? I tilfelle kan det være lurt å velge seg et instrument. Vi har to korpsorganisasjoner som gjerne hjelper deg i gang. I tillegg tilbyr mange kulturskoler opplæring for både voksne og barn. Kanskje du allerede spiller et instrument, og har lyst til å utvide repertoaret? Da er kanskje en sommermusikkskole tingen for deg!

Se listen over organisasjoner som kan passe nettopp deg, ved å klikke på linken under

Les mer om alle organisasjonene