Nyheter  Onsdag 31. august 2022

Rytmisk korledelse med Benedikte Kruse - 1.-2.oktober 2022

Møre og Romsdal sangerforum arrangerer temakurs i rytmisk korledelse for dirigenter/hjelpedirigenter, kor og andre interesserte. Kurset er i samarbeid med Koralliansen. Ny dato er satt for gjennomføring av kurset til 1.-2. oktober 2022

Benedicte Kruse

Selve kurset er for dirigenter og hjelpedirigenter/musikalske ledere, men er åpent for andre interesserte.Ønsker ditt kor å delta som prøvekor for dirigentene?Koret som melder seg på får da betalt et honorar på kr 5 000,-. Med andre ord, her er det "først til mølla" prinsippet som gjelder. I dette kurset vil en lære hvordan en skal jobbe med rytmisk musikk i kor.

Tid: 01.-02.oktober 2022 (lørdag: kl 11:00 - 17:00, søndag: 11:00 - 16:00)

Sted: Molde kulturskole

Kursleder: Benedikte Kruse

Pris: kr 1 500,- (dirigent, hjelpedirigent, andre interesserte)

Kursinnhold: Det vil jobbes med gode øvelser for å innstudere og jobbe med rytmisk musikk i kor. Øvelser som er nyttige uansett om man synger klassisk repertoar, folkemusikk eller pop. Det vil bli jobbet med underdeling, rytmisk presisjon, hvordan få musikken til å svinge! En utrolig flott mulighet til å treffe andre dirigenter, så hiv dere med! Gjøre leker og øvelser med improvisasjon for å få trygge sangere i koret!

  • gode teknikker for effektiv og god innstudering gjennom call-response
  • utveksle erfaringer med andre dirigenter

Om Benedikte Kruse:

Benedikte er fast medlem av vokalgruppa Pitsj, og sanger, produsent og komponist for improvisasjonsensemblet Små Grå. Hun har en Bachelor i sang og musikkpedagogikk fra Norges musikkhøyskole, en Bachelor i musikkvitenskap fra Københavns Universitet, og har vært dirigent og pedagog for en rekke kor og ensembler. Hun holder stadig masterclasser og kurs i alt fra rytmikk til intonasjon, formidling, teori og sangteknikk. Benedikte studerer for tiden ved Norges Musikkhøyskole hvor hun tar en utøvende Master i jazz/vokal-improvisasjon.

Meld deg på her:

https://forms.gle/AAj6bwfERW4EynT57

Påmeldingsfrist: 01. september 2022 (Bindende etter den datoen) For de som treng overnatting, må dette ordnes med selv.