Nyheter  Onsdag 19. august 2020

Gjensynsglede: fotokonkurranse!

Denne våren har bydd på utfordringer for de aller fleste. En ny hverdag har ført til nye vaner, og for de mange som i ukesvis har måttet avstå fra sine hverdagslige musikkaktiviteter, kan veien tilbake være lang. Det ønsker vi å gjøre noe med!

Coverbilde

Nå har Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund og våre medlemsorganisasjoner gått sammen om Gjensynsglede-kampanjen!

I uke 36 oppfordrer vi til aktiviteter som vil bidra til å holde på gamle og rekruttere nye medlemmer og frivillige til lagene. Besøk nettsiden til Gjensynsglede-kampanjen for å lese mer om aktiviteter som ditt lag kan benytte seg av! Har dere andre forslag vil vi svært gjerne høre om dem!

I ukene som leder opp til uke 36 foregår det en nasjonal annonseringskampanje på et bredt spekter av sosiale medie-kanaler. Kampanjen vil bestå av grafisk materiell, bilder og videoer.

Til det trenger vi deres hjelp!

Mange starter opp musikkøvelsene nå. Noen steder ligger ikke forholdene til rette for å bruke de faste øvingslokalene, mens andre steder ønskes det frivillige musikklivet tilbake etter en lang pause. Gjensynsgleden og gleden ved å øve igjen ønsker vi at dere dokumenterer og sender inn til oss!

Bildet skal vise at dere er på øvelse – og bilder som viser en genuin glede av å ses igjen stiller sterkt i konkurransen!

Frist for innsending er 31 august og vinneren kåres 4. september.

1. premie kr 5000

2. preme kr 3000

3. premie kr 2000

Premien går til ditt musikklag, vi har allerede kontonummeret. Musikkens studieforbund forbeholder seg retten til å benytte alle bidrag i inntil 5 år etter at konkurransen er avsluttet. (Dersom du skal selge enerett til bildet til andre, kontakt oss).

Registrer deg og send inn bilder her

Dere finner også en facebook-post fra Musikkens studieforbund her

Gjensynsglede - kampanjeside