Østfold musikkråd kommer med ny utgivelse høsten 2022

Høsten 2022 kommer en ny allsangutgivelse fra Østfold musikkråd. Utgivelsen er et samarbeid med Eline Smith, som er musikkterapeut med spesialkompetanse i musikk for og med eldre. Produsent for plata er Terje Norum (tangenter, trekkspill), og medprodusent er Eivind Skovdahl. I bandet finner vi Håvar Bendiksen (gitar), Rino Johannessen (bass) og Eivind Kløverød (slagverk). På plata høres også Maiken Mathisen Schau (fløyte), Marianne Tomasgård (fiolin) og Tonje Gravningsmyhr (trompet, flygelhorn).

272629075 10159477478277988 3131194605143839348 n

Østfold musikkråd har nå den store gleden av å presentere en rykende fersk utgivelse høsten 2022. "Sanger for mørke dager og lyse netter - ei minnesangbok" har planlagt release i august/september. Utgivelsen består av et hefte med innspilt cd. Heftet består av et variert utvalg av kjente og kjære sanger, tilrettelagt i tonearter og versjoner som er gode å synge i og til. På CD-en finner man både versjoner med sang og versjoner uten sang. Vi er glade over at denne utgivelsen blir så utrolig flott!

Denne utgivelsen er ment å være en gavepakke til våre eldre, men også til barn, barnebarn og familier. Den er god å synge til og høre på i alle rom og hjem. Utgivelsen er en feiring av hele livet, av fellesskap og et bidrag til gode musikalske rom å være i enten man vil synge, lytte - begge deler og alt i mellom.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når det er mulig å forhåndsbestille utgivelsen! Denne bør og kan det bli rift om, så det er lurt å være tidlig ute!

Vi gleder oss!