Nyheter  Tirsdag 2. januar 2024

Dyveke Kuløy er ansatt i ØMR fra 02.01.2024

Østfold musikkråd søkte før jul etter rådgiver i en nyopprettet 60% stilling. Det var 45 søkere til stillingen som nå er besatt av Dyveke Kuløy (39). I Østfold musikkråd skal Dyveke jobbe med akustikk, lokale råd og medlemsorganisasjoner. Hun skal også bistå daglig leder i Østfold musikkråds mange og varierte prosjekter og tiltak. Vi er strålende glade for å ha Dyveke med på laget!

Dyveke

Dyveke Kuløy er 39 år, opprinnelig Mossing, men bor nå i Rakkestad.

Hun har jobbet som rytmisk kordirigent i 15 år, er artist og låtskriver med flere utgivelser under beltet, sitter i administrasjonen i FONOKO og har i tillegg erfaring fra arbeid som kanalvert på NRK 1.

Dyveke har også bakgrunn fra både lokalradio og som radioreporter i NRK Østfold. Videre har hun agert som ambassadør for kor-appen ChoirMate, der hun i tillegg til å fremsnakke korverktøyet brukte sin radioerfaring til å både produsere og være vert i kor-podcasten ‘Sounds Good' – en podcast med fokus på pionèrer innen det globale kormiljøet.

Dyveke er utdannet sanger fra Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) der hun fullførte en bachelor i Performing Arts i 2007. i 2023 var hun ferdig med en master i rytmisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatoriet i Ålborg (RAMA) der hun i sin masteroppgave fokuserte på kor og teknologi. Dyveke er utdannet innen og holder kurs i låtskriving, rytmisk korledelse og Vocal Painting.

Dyveke bringer solid utdanning og bred erfaring fra både frivillig og profesjonelt musikk- og kulturliv med seg inn i jobben som rådgiver for Østfold musikkråd. Vi ønsker henne hjertelig velkommen til arbeid for hele musikklivet, kulturlivet og frivilligheten i Østfold.