Nyheter  Torsdag 10. juni 2021

Liker du å tegne? Vi trenger et design!

Østfold musikkråd skal utgi et nytt sanghefte med CD/lydfiler for eldre. Vi ønsker et skikkelig sprekt design og utlyser derfor en konkurranse! Liker du å tegne - finn fram blokka i sommer! Så sender du mesterverket til ostfold@musikk.no!

Sjfe

Krav til konkurransebidrag:

- Nytt, fantasifullt design! Vi ser for oss liv, glede, farger, fantasi - kanskje også noe som har med musikk å gjøre over bidragene?

- Det må være mulig å bruke tegningen i A4-format og i CD-bookletformat, slik bildet over viser. Tegn derfor en A4-tegning, men også en tegning med samme design i bookletstørrelse.

- Tegningene må ha plass for en logo på midten: Sang for eldre 4. Denne ønsker vi ikke at du tegner inn.

- Det kåres kun én vinner. Dersom tegningen passer vår utgivelse er det mulig at vi ønsker å bruke den på hefter, CD-plater og i markedsføring og promotering av utgivelsen. Ved innsending av bidrag godkjenner du at vi kan bruke tegningen vederlagsfritt dersom vi ser at vi ønsker det. Vi må også kunne oppgi hvem som har tegnet designet!

Vinneren mottar et eksemplar av alle Østfold musikkråds tidligere utgitte sanghefter med tilhørende CD-plater. Alternativt kan vinner isteden velge å motta et eksemplar av alle tidligere utgitte instrumentalhefter. Du kan beholde premien selv - eller gi den bort til nære og kjære!

Tegninger (og eventuelle spørsmål) sendes: ostfold@musikk.no

Frist for innsending er absolutt: 01.08.2021.

Vi ønsker oss mange bidrag!