Nyheter  Tirsdag 30. mai 2023

Kulturkomet: Workshop i regi av Østfold musikkråd og Festivalen Sin!

Kulturkomet Østfold har som mål å utvikle arrangørkompetanse hos unge under 26. Som ledd i arbeidet arrangerer Østfold musikkråd blant annet workshops, kurs og konsertarrangementer. Det legges vekt på arrangørrollen og tekniske sider av kulturarrangementer, og dennes betydning for kunstuttrykk, utøvere og publikum. Deltakere skal ha noe forkunnskap, brennende interesse og sterk vilje.

345613904 1163338554448509 5876438149811925607 n
Spill av video

Video er ved Erlend Stærk (filmproduksjon er godkjent av deltakerne).

10. og 11.mai 2023 arrangerte Østfold musikkråd/Kulturkomet Østfold sammen med Festivalen Sin for andre gang en kreativ workshop i musikk og kunst i Møllebyen i Moss. Instruktører på workshopen var Shachar Fishbain (kunst) og Emil Nikolaisen (musikkproduksjon).

Samarbeid som dette mellom Østfold musikkråd og Festivalen Sin gjør det mulig å åpne hele kunstmiljøer der det finnes lokaler, kompetanse og vilje til å være utviklingsplass og opplæringsarena for unge som tidlig vil inn i kulturnæringen.

Det gleder oss stort at Østfold har så mange ivrige unge som er klare for å ta sats og kjøre på mot en fremtid i kulturnæringen. I videoen får dere en smakebit som viser noe av arbeidet og en "touch" av kjempestemningen på workshop. Workshopen er støttet av Viken fylkeskommune Musikkens studieforbund, Frifond og Moss kommune. Video er ved Erlend Stærk (filmproduksjon er godkjent av de involverte).