Nyheter  Mandag 12. oktober 2020

Hip Hop Feedback 2020

Hip hop feedback 2020

Er du artist i startgropa, eller har du holdt på en stund og trenger input på hvordan du skal utvikle karrieren din videre? Buskerud musikkråd og Østafjelske Kompetansesenter for musikk - ØKS gir fire Hip Hop artister fra gamle Buskerud mulighet til å spille på G60 scene i Drammen foran et fagpanel med lang erfaring og kompetanse fra musikkbransjen.

Hver artist spiller 15 minutter og får etter endt opptreden direkte tilbakemelding backstage fra fagpanelet på musikalsk utrykk, profil og utviklingspotensiale. Er du Hip Hop artist eller kjenner du noen som fortjener å være blant de fire på scenen 13. november 2020. Søk nå!

FAGPANELET
Ezzari
Med sine 18  millioner streams i Spotify og over 1,5  millioner  visninger på YouTube, satte  Ezzari  virkelig navnet sitt på kartet etter en solid debut i 2017. Siden da har han utgitt 9 singler og en EP, hatt en rolle i den globale suksess-serien SKAM, gjort en hel haug med store live-opptredener og vært med i NRKs podkastsatsning «Andregenerasjonen».

Marius Solberg
Etter lang fartstid i musikkbransjen som manager, bookingagent og journalist, startet Marius Solberg alias Marve Flexxnes YLTV i 2015. Plattformen er nå ledende i Skandinavia på rap-musikk, med daglige slipp av musikkvideoer, intervjuer og annet videoinnhold.

MakeTheNoises™
I tillegg til å ha produsert Ezzaris kommende "Elsk/hat-forhold til Søndre", som blant annet inneholder singelen "Nabolaget", har MakeTheNoises™ produsert for store internasjonale artister som Sleiman, Lacrim, Eight O og Marwa Loud.

Vil du delta på Feedback?
I utvelgelsen av artistene som får delta på Feedback tar vi utgangspunkt i alt innsendt materiale. Se på dette som å booke en spillejobb. Deler av fagpanelet velger hvem som får delta på Feedback. Vi tillater maks to artister på scenen samtidig. Så fremføringen blir med tracks eller med DJ.

MELD DEG PÅ HER
https://form.jotform.com/20281...

Frist 27. oktober 2020

Arrangementet er støttet av Frifond