Ung Kultur Møtes

UKM (Ung Kultur Møtes)

UKM Buskerud administreres av Buskerud musikkråd, på vegne av Buskerud fylkeskommune. Musikkrådet er ansvarlig for gjennomføring av regionale camps og koordinering av lokalnivået gjennom året, samt Buskerud sin deltakelse på landsfestivalen.

UKM er for alle ungdommer mellom 12-20 år (noen lokalmønstringer har 10 år som aldersgrense). Dette er en arena der du kan delta lokalt i kommunen din med en rekke forskjellige uttrykk, vise hva du kan eller hva du gjør. Du kan delta på scenen med teater, dans, musikk, sang, stand-up, rap, triksing eller annet du vil som kan vises frem. I tillegg kan du delta som arrangør, som deltaker i nettredaksjon, konferansier, fotograf eller SoMe blogger. Lager du film, tar foto, maler bilder, tegner eller andre kunstverk så er det bare å delta. Likevel er UKM først og fremst en møteplass! Her er alle velkommen!

Det foregår UKM-arrangement hele året i Buskerud, men den lokale mønstringen foregår tidlig vår, og der velges det ut noen ungdommer som skal representere kommunen på fylkesfestivalen. Derfra sender vi videre en gjeng ungdommer som skal representere Buskerud på landsfestivalen.

NYTT I 2024
Årets fylkesfestival blir arrangert på Kongsberg 19. - 21. april 2024!

Les mer om UKM Buskerud her