Nyheter  Tirsdag 22. august 2023

Låtskriverprat med Fay Wildhagen + minikonsert med årets Feedbackartister

7. september blir det låtskriverprat med Fay Wildhagen på Drammen kulturhus. Etter praten kan du oppleve det beste av unge musikktalenter fra Buskerud på en minikonsert med årets Feedbackartister. Gratis inngang!

Fay latskriverprat

Buskerud musikkråd og Musikkontoret ØKS inviterer til låtskriverprat med Fay Wildhagen og minikonsert med årets Feedbackartister!

18.00 LÅTSKRIVERPRAT

Kvelden starter med en låtskriverprat med Fay Wildhagen. Hvilken tilnærming har Fay til låtskriving og produksjon? Dette er en uformell samtale hvor det åpnes opp for spørsmål fra deltakere i salen. Praten ledes av Christin Bastiansen.

Storslått og hjertevarmt er ord som har blitt brukt for å beskrive Fay Wildhagen som live artist. Hun kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet

I 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders». Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet fikk utfolde seg på ny, og også andrealbumet ble mottatt av stor begeistring fra både fans og presse, og hun ble nok en gang nominert til to Spellemannpriser. I sommer kom låta «Reason» som var en smakebit fra hennes neste album som kommer i februar 2024.


19.00 MINIKONSERT MED ÅRETS FEEDBACKARTISTER (konserten varer ca en time)

Sarah Gardenvalley
- Sarah Gardenvalley er en singer/songwriter som setter stor vekt på de personlige tekstene og historiefortellingen. Hun holder konserter som solo artist, men også med band hvor låtene dekkes i et organisk lydbilde som tar deg med på en reise gjennom livet.

SIIR
- Bak artistnavnet SIIR finner vi Siri Louise, en 16 år gammel singer-songwriter. Siri Louise har sunget hele livet og i korona-tiden brukte hun mye av den pålagte hjemmetiden til å skrive tekster og lage musikk. Det er hennes tanker og følelser hun formidler i sangen sine; vennskap, utenforskap, forelskelse, og det å sette pris på seg selv. Etter flere turer i studio har hun allerede gitt ut 8 låter. Siri Louise satser på musikken og stortrives på St.Hallvard videregående skole der hun går på musikklinjen.

O.S.R
- Vegar Nesfossen Dreier er 24 år, og er født og oppvokst på Geilo. Under studietiden i England kom prosjektet O.S.R til verden, og nå er debut-EP-en, «When It’s Raining», klar til utgivelse i løpet av året. O.S.R er resultatet av en periode med skapertrang og ønske om forandring, og etter endeløse timer i studiokroken hjemme på Geilo er EPen endelig rett rundt hjørnet.

Martine Rønning
- Martine Rønning er en singer-songwriter med hjerte for tekstskriving og vokal. Musikken hennes er oftest inspirert av eksistensielle spørsmål og kontrastfylte følelser. Tidligere i karrieren lot hun flere av sangene hun skrev helt selv ligge på hylla, i redsel av å ikke være kommersiell nok.I fjor bestemte hun seg for å bli selvstendig musiker for å dyrke hennes eget sound og for første gang, i hennes egne ord, tørre å stå fram som sitt mest autentiske.


DATO: torsdag 7. september 2023
DØRENE ÅPNER:
ca kl 1730
STED:
Drammen kulturhus, Grønland 57, 3045 Drammen
GRATIS INNGANG!


Her finner du arrangementet på Facebook

4
2
1
3

Arrangementet arrangeres av Buskerud musikkråd og Musikkontoret ØKS, og er støttet av NOPA, KOMP og Frifond kompetanse og aktivitet

Foto Fay Wildhagen: Johanna Siring
Foto Sarah Gardenvalley: Amanda Karlsen Brynsmo