Nyheter  Tirsdag 8. august 2023

Søk om plass på Feedback 2023!

Er du artist i startgropa, eller har du holdt på en stund og trenger input på hvordan du skal utvikle karrieren din videre?

Feedback fay

Buskerud musikkråd og Musikkontoret ØKS gir inntil fire artister/band fra Buskerud mulighet til å spille på Drammen kulturhus torsdag 7. september 2023 foran et fagpanel med lang erfaring og kompetanse fra musikkbransjen. I tillegg blir det låtskriverprat med en av landets dyktigste artister: Fay Wildhagen.

Gratis inngang!

18.00 LÅTSKRIVERPRAT
Før Feedback-konserten starter vi kvelden med en låtskriverprat med Fay Wildhagen. Praten ledes av Christin Bastiansen.Storslått og hjertevarmt er ord som har blitt brukt for å beskrive Fay Wildhagen som live artist. Hun kom som et friskt pust inn i den norske musikkfloraen i 2015. Med albumet «Snow» ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og gjorde over 70 konserter rundt om i Norge og i utlandet. I 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders». Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet fikk utfolde seg på ny, og også andrealbumet ble mottatt av stor begeistring fra både fans og presse, og hun ble nok en gang nominert til to Spellemannpriser. I sommer kom låta «Reason» som var en smakebit fra hennes neste album som kommer i februar 2024.

19.00 FEEDBACK
Hver artist/hvert band spiller 15 minutter og får etter endt opptreden direkte tilbakemelding backstage fra fagpanelet på musikalsk utrykk, profil og utviklingspotensiale. Er du artist eller kjenner du noen som fortjener å være blant artistene på scenen 7. september 2023. Søk nå! Vil du være publikum? Det er gratis inngang.

Kom innom og opplev det beste av lokale, lovende musikere og band!

FAGPANELET
Fay Wildhagen: En av landets dyktigste musikere og låtskrivere
Eivind Brydøy: Driver Artistvision og er manager for blant andre Fay Wildhagen, Kaizers Orchestra og Kristian Kristensen
Erle Strøm: Markedssjef i HES, som representerer artister som Ane Brun, Anna of the North og Jonas Alaska, samt arrangerer festivaler som blant annet Hvalstrandfestivalen, Haikjeften og Lillehammer Live

Vil du delta på Feedback?
I utvelgelsen av artistene/bandene som får delta på Feedback tar vi utgangspunkt i alt innsendt materiale. Se på dette som å booke en spillejobb.

Frist for å søke er 15. august 2023

SØK HER

Her kan du lese om arrangementet på Drammen kulturhus sine sider

Foto Feedback: Nina Holtan
Foto Fay: Johanna Siring

Arrangementet er støttet av Frifond, KOMP og NOPA