Nyheter  Tirsdag 8. september 2020

Vinnere fotokonkurranse

Vi utlyste fotokonkurranse hvor vi ønsket oss bilder som viste gjensynsgleden når musikkøvelsene igjen startet opp. Og det fikk vi.

DSC0488 Mette Andersen

Bjørg Riise i Follo seniororkester viser gjensynsglede

Førstepremie 5000 kr

FOLLO SENIORORKESTER

Juryens vurdering: Dette bildet er av høy teknisk kvalitet, sannsynglivis tatt med et speilrefleks-kamera. Vi falt veldig for kommunikasjonen mellom objektet og fotografen. Det er et av få bilder som klarer å formidle gjensynsglede selv om det bare er en person på bildet. Det uttrykker en genuin glede over å få være tilbake bak instrumentet sitt med paukekøllene i hendene igjen.

IMG 9712 tormcj

Car.pool koser seg i øvingslokalet

Andrepremie 3000 kr

CAR.POOL

Juryens vurdering: Også et bilde av høy teknisk kvalitet. Bandet formidler en sterk spilleglede som fornemmes selv bakfra. Trommisens direkte smil til kameraet er prikken over i'en. Fotoet har, på en veldig god måte, klart å fange en øvingshverdag som vi sjelden ser selv om den er veldig utbredt.

IMG 20200825 195726 Thom Eilert Thorstensen

Barbu kantori klare for fotoshoot

Tredjepremie 2000 kr

BARBU KANTORI

Juryens vurdering: Bildet appellerer med sine tett oppstilte korister i forgrunnen og tett bebygde hus i bakgrunnen, rammet inn av nydelig sjøutsikt. Perspektivet som favner fra kirketrapp og helt til havgapet gir bildet en fascinerende dybde. Men viktigst av alt er at alle er så glade for å være tilbake på øvelse igjen. Bildet har flere tidstypiske detaljer som håndspritflaske og albue-avstand mellom koristene.