Lyttekurs 2020-21

Vi arrangerer lyttekurs for de som ønsker å fordype seg i klassisk musikk. Professor Per Dahl legger tilrette for alle musikkinteresserte, også de uten musikkfaglig bakgrunn.

Per Dahl Aftenbladet

Siden innholdet på lyttekurset er knyttet opp mot programmet til Stavanger Symfoniorkester, kan ikke innholdet alle kveldene annonseres ennå. Programmet til SSO avhenger av smittesituasjonen, tilgang til internasjonale solister og dirigenter. Pga corona-situasjonen kan/vil programendringer forekomme. Datoene for sesongen er likevel i boks og innholdet de to første lyttekurskveldene er klart.

Høsten 2020:
20. august: Beethovens Fiolinkonsert
10. september: Janáčeks Sinfonietta
5. november

Våren 2021:
14. januar
11. februar
4. mars
22. april

Kurskveldene er denne sesongen også flyttet til Lille konsertsal (fakultetet, Bjergsted) for å kunne ivareta smittevernreglene.

Tidspunkt: Torsdager kl. 19.30 – 21.30
Kurssted: Lille konsertsal, Fakultetet for utøvende kunstfag
Kursavgift: Kr. 1 400,-

Det er begrenset antall plasser, så første-til-mølla-prinsippet gjelder. Kurset er et resultat av samarbeid mellom Rogaland musikkråd, Universitetet i Stavanger, Norsk Lydinstitutt og Stavanger Symfoniorkester. I tilknytning til kurset arrangerer også Rogaland musikkråd konsertreiser på vinteren/våren for musikkinteresserte. I 2021 går reisen til Amsterdam. Lyttekursdeltakere får førsteprioritet til reisene, men hvis ledige plasser vil andre også kunne delta. Lyttekurs og konsertreiser er en del av prosjektet "En reise i musikken".

Påmelding til lyttekurs 2020-21

Det blir sendt ut informasjon om kurset pr. e-post.

Valgfritt. Kurset er et Voksenopplæringskurs og da er fødselsår påkrevd når vi skal rapportere inn deltakere.

Ønsker du å stå på vår mailingsliste for å få informasjon om bl.a. lyttekurs og konsertreiser?