Lyttekurs

Per Dahl Aftenbladet

Er du interessert i å forsterke musikkopplevelsen enda mer, er det mulig å melde seg på lyttekurs med musikkprofessor Per Dahl. Kurset er lagt til rette for alle musikkinteresserte, også de uten musikkfaglig bakgrunn. Hver kurskveld vil det bli tatt utgangspunkt i ett av verkene som Stavanger Symfoniorkester fremfører den etterfølgende torsdagen. En sesong har 7-8 lyttekurskvelder jevnt fordelt over høsten og våren.

Tidspunkt: Torsdager kl. 19.30 – 21.30
Kurssted: Norsk Lydinstitutt (Bjergsted terrasse 5 A).
Kursavgift: Kr. 1 400,-

Det er begrenset antall plasser, så første-til-mølla-prinsippet gjelder. Påmelding åpnes fra mai/juni. Det vil være påmeldingsskjema tilgjengelig på nettsiden.

Kurset er et resultat av samarbeid mellom Rogaland musikkråd, Universitetet i Stavanger, Norsk Lydinstitutt og Stavanger Symfoniorkester. I tilknytning til kurset arrangerer også Rogaland musikkråd konsertreiser på høsten og våren for musikkinteresserte. Lyttekursdeltakere får førsteprioritet til reisene, men hvis ledige plasser vil andre også kunne delta. Lyttekurs og konsertreiser tilhører Rogaland musikkråds prosjekt "En reise i musikken".