5 - Avlysning av kurs

Blir kurset (øvingssemesteret) avlyst, må du ta kontakt med oss for å trekke søknaden.

Kontakt oss via portalen

Hvis du har søkt for et kurs det viser seg at dere ikke skal ha likevel, må du trekke søknaden via oss – det går dessverre ikke an å slette kurs på egen hånd. Dette gjør du ved å sende melding inne i programmet (ikke ved å sende epost til oss), siden all saksbehandling skal dokumenteres i portalen. Bare send et par linjer, så ordner vi resten.

Husk å søke for neste semester samtidig

Ønsker du å utsette kurset til neste semester? Ta kontakt via systemet og be oss flytte kurset til neste søknadsrunde.

Har du 4 timer, rapporter!

Tenk deg nøye om før du avlyser; det kan jo være dere klarer å arrangere en samling like før semesteret slutter. Da er det godt å fortsatt ha et kurs å rapportere timene på. Ev. økonomisk kompensasjon fordrer at det finnes et rapportert kurs, så er det fire timer å rapportere - rapportér!

Under 4 timer?

Har laget hatt aktivitet på våren, men færre enn fire timer, kan disse legges inn i høstkurset. Søk for høsten nå, og legg inn øving fra våren der. Dette går kun an når det gjelder samme kalenderår.

Avlysning av enkeltøvinger?

Skal du avlyse enkeltdager som du har lagt inn på forhånd, er det bare trykke på datoen og velge Slett - to ganger. Da skjønner du jo at det ikke alltid er noen vits å legge inn planlagte datoer lenge i forveien; legg dem gjerne inn etter at de er gjennomført, så slipper du dobbeltarbeid, og kan legge inn fremmøte samtidig. Men dette bestemmer du helt selv - begge metoder er like gode.