Førstegangs registrering

Førstegangsregistrering

Logg enkelt inn med ID-porten (kjent fra Bank-ID, Min-ID osv.). Første gang du logger inn skal du registrere laget (bandet, koret, orkesteret) du søker på vegne av. Da vil systemet hente opplysningene fra Brønnøysundregisteret om dere er registrert der, hvis ikke må du legge laget inn manuelt. OBS. Du altså ikke legge inn et organisasjonsnummer, men hvis dere har det, vil opplysningene i portalen automatisk synkroniseres mot registeret, og du vil slippe å forandre flere steder ved endring av opplysninger.

Hvem skal være kontaktperson?

Det er den som skal ha ansvar for den digitale registreringen som skal opprette bruker og lag i portalen; det er laget selv som avgjør hvem dette skal være (det behøver ikke å være leder), denne personen må være fylt 18 år. Er det ny kontaktperson som trenger bruker i portalen? Du kan selv invitere den inn! Les hvordan her.

Sånn legger du inn laget (koret, bandet, orkesteret)

Med "medlemslag" menes bandet, koret, orkesteret osv. Laget må ha gyldig medlemskap hos en av Musikkens studieforbund sine medlemsorganisasjoner for å bli godkjent som søker, les mer her på Regler.

Studieforbund og medlemsorganisasjon

Etter at du har lagt inn laget du søker på vegne av med navn på orkesteret eller spelemannslaget ditt, må du knytte det til rett studieforbund (Musikkens studieforbund), og oppgi medlemsorganisasjonen dere tilhører (f. eks. BandOrg, Norsk sangerforum, NTL). Hvis ikke du vet hvor dere er medlem, må du spørre leder i laget.

NB! Pass på at du ikke søker på vegne av noen av disse medlemsorganisasjonene (hvis du ikke mener det, da!), men søker som ditt eget lag.

Trykk her for søknadsportalen.

Spør oss hvis du blir forvirret.

Tilbake til 1 - Søke via ny portal