Nyheter  Fredag 3. desember 2021

SAMSTEMT - konsert for det frivillige på Festplassen i Bergen

1. oktober 2022 inviterer Vestland musikkråd hele det frivillige musikklivet i fylket til å komme og vise seg frem! Nå ut til et stort publikum, og få nye venner samtidig.

Musikkpaviljongen Bergen K Wolff

Tidlig høst i Bergen

Vestland musikkråd tilbyr en scene midt i Byparken i Bergen lørdag 1. oktober. Målet med konserten er at representanter fra det frivillige musikklivet i hele Vestland skal få vise seg frem og kanskje skaffe seg nye medlemmer. Vi vil også sette opp telt der medlemsorganisasjonene våre kan presentere seg og sine lag, så vi satser på fint vær og god myldrestemning!


Tid: Lørdag 1. oktober 2022, kl. 12 - 16.

Sted: Festplassen i Bergen sentrum

Festplassen i Bergen

Festplassen i Bergen

Tiltaket er i tråd med vårt handlingsprogram der vi blant annet setter fokus på FNs bærekraftmål, deltakelse og inkludering. Denne lørdagen ønsker vi at forbipasserende skal få smakebiter på hele bredden av musikktilbud i fylket vårt. Håpet er at det skal bli lettere å ta kontakt når man kan snakke direkte både med aktører og organisasjoner.


Med konserten ønsker vi samtidig å sette fokus på Frivillighetens år 2022. Frivilligheten omfatter også alle vi som driver med musikk på fritiden, og det er viktig å vise at det finnes alternative fritidsaktiviteter for de som ikke driver med idrett og friluftsliv. Musikkaktivitet er viktig for både helse og livsglede, og vi i Vestland musikkråd er så glade for å få invitere alle våre band, orkester, kor osv. med på SAMSTEMT-konserten 2022!

Påmeldingsskjema for deltakere

- Har du et musikkinnslag eller to å dele? Meld laget på her!

- Representerer du en av våre medlemsorganisasjoner som ønsker stand for å profilere aktivitet og medlemskap? Meld organisasjonen på her!

VELG HVOR DERE VIL DELTA

Plass på scenen: Gjelder kun medlemslag (kor, orkester, band, korps m.m.) som er medlem i en av våre medlemsorganisasjoner

Stand gjelder kun medlemsorganisasjoner som er medlem i Norsk musikkråd/Musikkens studieforbund.

Legg inn korets, trekkspillorkesterets, bandets navn her.

Skriv inn medlemsorganisasjonen laget ditt er medlem i. Hvis du representerer en medlemsorganisasjon som ønsker stand, oppgi medlemsorganisasjonens navn.

Navn på styreleder eller den som er ansvarlig for lagets/organisasjonens påmelding

Vi trenger nummeret til en som deltar på selve konsertdagen.

1105421

Byparken i Bergen