Nyheter  Tirsdag 18. mai 2021

Vi arrangerer KONSERTSERIE I LANTERNEN 2021

Hipp hurra! Sandnes kommune har bevilget midler til nok en konsertserie i Lanternen :-)

Konsertserien er et samarbeid med Sandnes sentrum og vi er i gang med planleggingen årets konsertserie!Om konsertserien:

Konsertserien er en rekke lørdagskonserter i Lanternen (i Langgata) som vanligvis har strukket seg fra april til september. Konsertene er gratis og vi legger vekt på at konsertene skal være varierte med ulike typer musikk og ensembler. Tidligere år har vi fått høre kor, gospelkor, korps, storband, blues, jazz, visesang, opera, folkemusikk og flere andre typer ensembler.

På grunn av Covid19 ble fjorårets konsertserie redusert og det samme vil også gjelde årets konsertserie.

Søknader:

På grunn av usikkerhetene rundt korona og smitterestriksjoner så er enda ikke en startdato for konsertserien spikret. Dette vurderes fortløpende sammen med kommunens arrangementsrådgiver. Vi setter likevel i gang planleggingen og det er nå mulighet for å søke om å få delta. Søknadsskjema finnes nederst på denne siden.

Søknadsfrist er 06. juni og det er et krav om at deltakerne må ha en tilknytning til Sandnes.

På grunn av Covid19 er vi klare over at flere musikklag og grupper ikke har fått øvd sammen på en god stund. I år er det derfor mulig å søke om å få delta med 30 minutters konserter eller 60 minutters konserter. Honorar er 5.000 kr for 30 min og 10.000 kr for 60 min.