KOMP

Støtteordning for kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak

KOMP tildeles gjennom Kulturdepartements disponering av overskuddet til Norsk tipping. Årlig avsettes 1,5 millioner kroner til KOMP.

Formålet med KOMP er å stimulere til kortere opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak som styrker og utvikler aktivitet, utøvelse og kvalitet innenfor de rytmiske sjangerne som rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hiphop etc.

Målgruppe:

Organisasjoner og lag, frittstående grupper, band-sammenslutninger, kulturskoler og andre kommunale kulturaktører innenfor de rytmiske sjangerne.

KOMP fordeles av et eget Fordelingsutvalg. Utvalgets medlemmer er nominert fra de rytmiske organisasjonene.

Fordelingsutvalget – KOMP – 2020–2021 består av:

  • Solfrid Gjeldokk, FolkOrg
  • Jo Tandrevold, BandOrg
  • Aleksander Haugen, Norsk jazzforum
  • Christin Sund, NMR/sekretær for Fordelingsutvalget

Merk at det er utvidet søknadsfrist til 15. januar 2020. Det vil ikke være mulig å sende inn søknader etter kl. 23.59 denne dagen. Vi anbefaler søkere om å opprette bruker og sende inn søknad i god tid før søknadsfristens utløp.

Søknadene vil bli behandlet av KOMP sitt fordelingsutvalg i februar.

Hvis du møter på problemer når du registrerer deg som bruker eller fyller ut søknadsskjemaet, send epost til tilskudd@musikk.no. Vi svarer og forsøker å løse problemene fortløpende.

Noen kan oppleve feilmeldinger ved bruk av eldre versjoner av nettleseren Safari. Forsøk en annen nettleser eller oppgrader til den nyeste versjonen av Safari og/eller operativsystem.

Søkere til KOMP skal opprette bruker som "Uformell organisasjon". Registrer deg som bruker og søk her:

https://stotteordninger.no


Buvus 2017 Avlang Foto Steffen Granly 1024X523

BUVUS (Buskerud og Vestfold ungdomsstorband) er mottakere av KOMP- midler 2018.

KOMP-tildelingen 2020

KOMP 2020 er kunngjort, og søknadsfristen er 15. januar 2020. Fordelingsutvalget behandler og fordeler tilskuddet i februar. Alle søkere får melding gjennom søknadsportalen.

Registrer deg som bruker og søk her

KOMP-tildelingen 2019

Det kom inn 198 søknader til fordelingen til KOMP 2019, med et samlet søknadsbeløp på kr. 5 612 994.
I møte 24. januar gjorde fordelingsutvalget 101 tildelinger på tilsammen 1 547 000 kr. De største tildelingene var på kr 60 000.