Nyheter  Tirsdag 21. desember 2021

God jul! Husk å rapportere for opplæringstilskudd

Jula nærmer seg, og i likhet med fjoråret, har koronaviruset satt sitt preg på musikkaktiviteten rundt om i landet. Vi håper at 2022 blir mye bedre! Samtidig er vi glade for å se at mange faktisk har klart å gjennomføre aktiviteter nå i høst. Under følger viktig informasjon om rapportering for høsten 2021 og søknad for våren 2022.

Rapport høsten 2021

  • Mange av dere har allerede sendt inn rapport for høsten 2021, så dere kan se bort fra dette avsnittet. Denne informasjonen gjelder ikke for medlemmer av Norges korforbund (NK) eller Norges Musikkorps Forbund (NMF).
  • Vi ber alle om å rapportere så snart som mulig etter siste øvelse og senest innen 1.1.2022.
  • Dersom det av en eller annen grunn skulle være helt umulig å få rapportert innen fristen, ta kontakt, så kan vi gjøre noen unntak, men fristen for oss til å godkjenne kursene er kort i januar, så vi setter pris på å få inn flest mulig rapporter så snart som mulig, slik at vi best mulig kan hjelpe dere som måtte ha spørsmål.

Søknad våren 2022

  • Det er løpende søknadsfrist, men det er en viktig endring fra tidligere. Fra våren 2022, må søknad om tilskudd sendes inn før startdato for at alle timene skal telles med.
  • Vi ber om at alle som planlegger øvelser våren 2022 sender søknad så snart som mulig etter at rapport for høsten er sendt.

Vi minner om følgende infosider:

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, vi hjelper gjerne. Da kontoret holder stengt i jula og det er ferieavvikling fram til 7. januar, er det enkleste at du sender en e-post til innlandet@musikk.no. Vi tar kontakt enten på e-post eller telefon så snart vi kan.

Med ønsker om en riktig god jul og et godt nytt musikkår i 2022!

Jul Steinar Horten

Jul i Tylldalen (Tynset).