nyMusikk Innlandet

Siden nyMusikk Innlandet ble stiftet i 2018 har lokalavdelingen arrangert en rekke konserter, på Gjøvik, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Stange og Tynset, deriblant konserter for barn, eldre og musikkelever i den videregående skolen. nyMusikk Innlandet skal være en arena og et forum for skapende og utøvende krefter innen samtidsmusikk i regionen.

Fra 2021 arrangerer nyMusikk Innlandet sin egen omreisende festival, i hjertet av Innlandet, på Gjøvik, Hamar og Lillehammer. INN:PUST går av stabelen 2.-5. september 2021. Dette blir et nødvendig og etterlengtet klingende tilskudd til samtidskunsten i regionen, som fra før av består av festivaler og arrangementer for litteratur, drama, dans og visuell kunst. nyMusikk Innlandet er i innledende dialog med flere andre aktører i Innlandet, og søker med dette å nå ut til en bredere andel av befolkningen, særlig gjennom arrangementer hvor barn og unge deltar. Å være en del av det yrende kulturlivet i Innlandet er en stor ære.

Styremedlemmer velges for to år av gangen, og styret består fra 2020 av:

  • Geir F. Stavsøien, styreleder med økonomiansvar
  • Trine Franksdatter, styremedlem
  • Eivind Strømstad, styremedlem
  • Ingrid Eskeland Wesenberg, styremedlem
  • Anders Torgunrud Røshol, varamedlem

Er du nysgjerrig, eller har du kanskje en eller flere kompetanser og ferdigheter som kan bidra til å gjøre nyMusikk Innlandet enda bedre? Skriv til innlandet@nymusikk.no.

nyMusikk Innlandet har 16 enkeltmedlemmer.

Ny Musikk bilde

Kontakt

Leder: Geir F. Stavsøien, Hamar
Send e-post

Les mer